2777
2789
عنوان

چت نامزدم تو اینستا با یه زن خارجی

883 بازدید | 33 پست

بچه ها  من عقدم نامزدم اتش نشانه.دوست داره انگلیسی یاد بگیره.یه روز گفتم زبانت چی شد گفت اتفاقا به زن خارجی پی ام دهدم اورد نشون داد نوشته بود به خارجی سلام منم مث شما اتش نشانم تو دایرکت .من خیلی از کارش ناراحت شدم گفتم حق نداشتی بری دایرکت و گریه کردم اونم گفت بخدا چنتاسوال اتش نشانی داشتم ازش اونم بلاک کردومعذرت خواهی .مثلا خیر سرش میخواست مکالمه انگلیی کنه چنتا یاد بگیره .دلم شکست😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودش آورده نشونت داده یعنی فکر بدی تو ذهنش نیست تو هم با فکرات ذهن اون رو به سمت فکرای خودت نکشون که به ضرورت میشه 🤔🤔

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ببین اینجوری حساسیت نشون میدی بیشتر شوهرتو از خودت دور میکنی.چت برای یادگیری زبان که طوری نیست اگه د ...

همین ممکنه ادامه دار بشه.

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

این خوبه که بهت گفته، یعنی چیز پنهانی بینتون باقی نمیذاره(البته امیدوارم)

همین عکس العملهای نسنجیده باعث دور شدن همسران از همسران میشه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران