2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدرت تصمیم گیری ندارم نظر دیگران بیش از اندازه برام مهمه اضطراب ضربان قلبم زیاده وسواسیم عصبیم خیلی ...

خب گلم شمااختلال شخصیت نداری مشکل وسواس داری ک نمیتونی تصمیم بگیری بهتره به یه روانشناس مراجعه کنین

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65

بستگی داره تا چ حدی باشی! 

شدید دارو میخواد حتما

خفیف با تمرین و کمک و راهکار روانشناس تا حدی قابل کنترله

درمان کامل ندارن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

قدرت تصمیم گیری ندارم نظر دیگران بیش از اندازه برام مهمه اضطراب ضربان قلبم زیاده وسواسیم عصبیم خیلی ...

این ک میگی اضطرب داری

چ مواقع اضطرای داری؟؟؟ آیا دلیل داره اضطرابت؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الا اینی ک گفتی علائم چندین اختلال بود!!!!

خودت ب تنهایی هم نمیتونی کشف کنی اختلالت چیه.

برو پیش روانشناس تا اختلال اصلیتو پیدا کنه.

2790
2778
2791
2779
2792