talllla مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان بدویین بیاین امشب باز چی پختم😄😄 | مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 49 پست دلمه خودم پز البته یادم نبود اول عکس بگیرم،یهو وسظ غذا یادم اومد😉😝😝من یک عدد کد بانو ام ک شوهر گور ب گور شدم قدرمو نمیدونست،،مردک بی لیاقت😒منم تلافی میکنم.پوستشو میکنم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/06/16 | 21:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayli_yousef عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 1647 سس؟چطور سسی؟ من پیاز ریز رو سرخ میکنم رب میزنم با نمک و روغن و عصاره گوشت تا با دلمه هام جابیوفقته تا خشک نباشه
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 ن 🙄 عدس نداره اصلا سبزی برنج و گوشت و باقلا و ادویه و ابلیمو باقالي هم ميريزيد🤨 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 بله من تو این مورد کم تجربه ام منم عاشق دلمه ام كجايي يدونه شوباپيك برام بفرستي 😋🤣😐 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
nikan_ar عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1050 خب بپز واسه اون تخم مرغ بذار😐 چرا فک میکنی اون از تو مهمتره اینکه تو هم چه غذایی دوس داری مهمه..نا ... تخم مرغ؟ اون فقط صبحانه ممکنه تخم مرغ بخوره. 😁اگه واسه بچه و باباش غذا نپزم منو میخورن. والا.
alwaysautumnal عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1679 تخم مرغ؟ اون فقط صبحانه ممکنه تخم مرغ بخوره. 😁اگه واسه بچه و باباش غذا نپزم منو میخورن. والا. 😆 مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.