2777
2789
عنوان

بدویین بیاین امشب باز چی پختم😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 49 پست
از شوهرت مگه طلاق گرفتی ؟ 

دارم طلاق میگیریم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط برنج و عدس ریختی تو دلمه ها؟ 

ن 🙄 عدس نداره اصلا

سبزی برنج و گوشت و باقلا و ادویه و ابلیمو

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ای وای چرا عزیزم😕

تاپیکام اگ بخونی.

دست بزن خیانت.اعتیاد،خسیسی،شکاک،بیماری اعصاب

من هوس فسنجون کردم رب انار ندارم ، از این کارخونه ای هام دوست ندارم بخرم ، خونگی مطمئنم سراغ ندارم & ...

رب کار خونه ای مزه نمیده

من عاشق دلمه هستم ولی شوهرم بدش میاد به همین دلیل جزو برنامه غذاییمون نیست 😔

خب بپز واسه اون تخم مرغ بذار😐

چرا فک میکنی اون از تو مهمتره اینکه تو هم چه غذایی دوس داری مهمه..نامزد منم دوس نداره ولی من عاشق فلفلم

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
ممنونم خانومی فقط برا دلمه ات سس هم درست کنی عالی میشه

سس؟چطور سسی؟

رب کار خونه ای مزه نمیده

من پارسال خودم دزست کردم فهمیدم این رب های دیگم که به حساب خونگی و خالص می خریدم آلوچه و لواشک قاطیشون بوده. وگرنه مادرشوهرم داره گفت بیا ببر ولی می دونم ربشون رب انار واقعی نیست