2777
2789
عنوان

اگه شماجای من بودین چیکارمیکردین

473 بازدید | 27 پست

شوهرمنو داداشش شریکن پخش موادغذایی ما قزوینیم داداشش کرجه شوهرمن فعالیتش ۱۰۰هستش داداشش ۳۰-۴۰کلا تو عشق وحاله و تفریح البته توکرجم فعالیت داره ولی خیلی خیلیییی کمتر ،ولی شوهر من کلاا مشغوله کاره یعنی فعالیت و کارش خیلی زیاده دیگه ازین وضعیت خسته شدم نمی تونم تحمل کنم خستگیاشو ودیدن تفرحات بیش از حد اونارو  جاریمم یه شخصیت بی ادب و طلبکارو غرغرووو اصلا یه وضعی مانفرم ازش همش درحال پز دادن و کلا سخصیت بی ادبی داره میخواد بگه من سرترم پولدارترم واین مدلی البته با زیرکانه و غیر مستقیماااا شوهرمم براش مهم نیست اصلا من چی میگم بابا پیرشدنشو دارم میبینم به من و بچش بخدابه اندازه ای مه اون میرسه نمیییرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تفریحات تکی خودت با بچت برید یا با دوست یا خانواده فکر نکنم بتونی تغییرش بدی داره برا شما تلاش میکنه دیگه سرتو با زندگیه خودت گرم کن الکی رو جاریت حساس نشو خودت اذیت میشی

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

تا شوهرت نفهمه هیچکس به اندازه خودش مهم نیست و از بازی کردن تو نقش قربانی دست برنداره کسی نمیتونه کاری براش کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ