2777
2789

هی خودمو میزنم ب اون راه هی میگم ک...ون لقشون.

هی میگم مهم شوهرمه.هی میگم دوری و دوستی.رابطمو کم کردم.رفتو امدا کم شد.اما درست نمیشن.هر روز سرد تر.هر روز بیشتر بیمحلی میکنن.مگه میشه بی تفاوت بود ب این مسئله بهرحال اونا هم جز خونواده ماهستن.فردا روز بچه من عمه و عمو میخاد این محبتا میخان بشن عمه و عمو؟

تو عروسی یا عزا یا مراسمات محرم و ... ک مجبوری همو میبینیم واقعا از رفتاراشون اذیت میشم  .چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت فهمیدی ب منم بگو من با خاله هاو کلا فامیل خودم این مشکلو دارم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با هرکی مثل خودش

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
مگه کسی تا حالا به عروس مثل کنه چسبیده؟ 😆

اره میان دخالت میکنن .نظر میدن .کجا میری .چرا رفتی .کی اومدی خخخ

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت