2777
2789
عنوان

خونواده همسرم خییییلی بی محلی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 73 پست

این خونواده ها کلا تو روابط سردن...با خودشونم معلوم نیست چند چندن...خانواده همسر منم گرم و صمیمی نیستن انگار باید ی پولی بزاری دستشون تا چهار کلمه حرف بزنن...ولی ما با عروسامون مثل دوستیم شوخی خنده برو بیا چیزی بخریم واسه هم نظر میدیم باهم تفریح میریم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

[QUOTE=103959118]این یعنی واسشون مهمی دیگه من الان 23هفتس حاملم خواهرشوهرم یه زنگ نزد.....

ما هم مسافرت میریم عکسی چیزی وضعیت یا پروفایل میزاریم تولد بچه هامو بزارم اصلا ی نظرم نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خونواده ها کلا تو روابط سردن...با خودشونم معلوم نیست چند چندن...خانواده همسر منم گرم و صمیمی نیس ...

چرا اینجورین واقعا

انقد حسودی میکنم به اونا ک روابط گرم دارن

بحث و جدلشونم سرجاشه.خوش و بششونم براس

[QUOTE=103959118]این یعنی واسشون مهمی دیگه من الان 23هفتس حاملم خواهرشوهرم یه زنگ نزد..... ما هم مس ...

منم اصلا بهشون بها نمیدم.

من سربارداری اولم خونم اتیش گرف مجبورشدم برم پشت بوم همسایی.یعنی پریدم.یه زنگ نزدن ببینن زندم یا نه

چرا اینجورین واقعا انقد حسودی میکنم به اونا ک روابط گرم دارن بحث و جدلشونم سرجاشه.خوش و بششونم برا ...

من ۱۴ سال اومدم تو خانوادشون باورتون نمیشه با دوتا زن عموهاش و عمه اش صمیمیم و مثل دوستیم ولی دوتا خواهر شوهرام و جاریم یبس....البته ک حسود هرگز نیاسود خخخخ

منم اصلا بهشون بها نمیدم. من سربارداری اولم خونم اتیش گرف مجبورشدم برم پشت بوم همسایی.یعنی پریدم.یه ...

وای وای اینا دیگه کین آبجی

چه بهتررررر ببخشیدا دیوانه ای اگر عینه خیالت باشه به یه ورتتت

اخه مثلا ادم دوست داره میره خونه مادرشوهرش خواهر شوهرا و جاریهاش هستن دو تا بگن دو تا بخندن.عین برج زهر مار دور همن و سه چهار تاشون ک صمیمیان میگن و میخندن و جمعه ها جنگل و تفریح میرن مارم ادم حساب نمیکنن.