2777
2789
عنوان

سزارین شده کسی زود بیاد ی سوال دارم

263 بازدید | 16 پست

ببخشین دوستان من خیلی خیلی 

هم از اتاق عمل‌میترسم

هم‌از بی حسی از کمر

خیلی اصرار کردم‌بیهوشم کنن ولی دکتر گفت تا اون روز تصمیم میگیریم

راجع به بیمارستان نیکان بی حسی از کمر چطوریه و اینکه ادم میفهمه دارن عملش میکنن کسی تجربه داره بهم بگه ممنون میشم

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

بیخیال . نگران نباش عوضش موقع عمل هوشت سرجاشه دعاو صلوات بفرس تو اولین بار نیستی که بیحسی میکنی منم دعاکن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

سوال منم هست.

من ترجیحم بی حسی از کمره چون میگن عوارضش کمتره و آدم تولد نی نی رو میبینه خیلی شیرینه

کسی تجربه بی حسی از کمر یا بیهوشی کامل رو داره لطفا بگین

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرا من جفتشون سزارین شدن . 

بیهوشی کامل بودن . ولی شنیدم بی حسی از کمر عوارض کمتری داره . بعد عمل خیلی مراعات کن اگه از کمر بی حس شدی. هر ۶ ساعتم شیاف بزن حتی اگه درد نداشتی . نترس والا سزارین بهتر از طبیعی 

لایک نکن دوست عزیز ❤
بیخیال . نگران نباش عوضش موقع عمل هوشت سرجاشه دعاو صلوات بفرس تو اولین بار نیستی که بیحسی میکنی منم ...

خواهر ی امپول میکنن تو کمرت در حد بنز

اون وسط فقط لال میشم

خیلی میترسم بچه رو بعدا میبینم اون وسط چ دیدنی میشه اون خونی من مثل جنازه

بیهوش باشم به هوش میام ترتمیز میبینمش

منم چون از بیحسی و کلا فضای اتاق عمل میترسیدم پیشنهاد بی هوشی رو دادم،دکترمم قبول کرد ‌من آتیه زایما ...

خوش ب حالت دکترم گفت همه میترسن بیهوش نمیکنم

خواهر ی امپول میکنن تو کمرت در حد بنز اون وسط فقط لال میشم

نباید این رو میدیدی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

من هم تجربه بی هوشی عمومی رو دارم و هم بی حسی نخاعی، بی حسی واقعا خیلی بهتر از بیهوشی عمومی بود برام، قبل از  تزریق بی حسی به نخاع اون نطقه رو با اسپری بی حس کردن و اصلا تزریق رو نفهمیدم، دستامو بستن و با یه پرده جلومو پوشوندن تا عمل رو نبینم، خیلی سریع عمل کردن هیچ دردی نمیفهمیدم فقط حرکت دستها روی بدنم رو حس میکردم، سریع تخت رو به حالت سرازیر قرار دادن تا سردرد نگیرم و اصلا هم سردرد نداشتم، کل عمل ده دقیقه بیشتر نبود، مدت کوتاهی شاید نهایتا نیم ساعت هم تو ریکاوری بودم، پرستار کمک کرد و بچه رو شیر دادم ( اگه بی هوشی عمومی بود تا ساعتها بچه گرسنه میموند) و بعدم داخل بخش بردنم ،  از بی دردی پمپی که مورفین هست و آدمو گیج میکنه استفاده نکردن (تو بیهوشی عمومی استفاده میکنن) و شیاف ضد درد دادن 

خواهر ی امپول میکنن تو کمرت در حد بنز اون وسط فقط لال میشم

نه عزیز دلم ابجیم میگف بیحسی کردن منم محکم دعا میکردم و... صلوات میفرستادم و اینا به اون فیلما نگانکن استرس نگیر بخدا توکل کن به اون روزی فکرکن نینیت بغلته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خیلی میترسم بچه رو بعدا میبینم اون وسط چ دیدنی میشه اون خونی من مثل جنازه بیهوش باشم به هوش میام تر ...

به هوش اومدن خیلی سخته، زمان و مکانو از دست میدی گیج و منگی و مرتب هم میان میگن بچه  رو شیر بده یا پاشو راه برو در حالی که کاملا هوشیار نشدی و نمیدونی چی ازت میخوان، فقط میخوای بخوابی ولی مسئولیت داری