2777
2789
عنوان

مصرف کلرودیازپوکساید هنگام اضطراب

137 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها، من تو زندگیم درگیر یه سری مسایلی شدم که هرچند یه بار برام پیش میاد و اضطرابمو خیلی می بره بالا، کلا آدم مضطربی نیستم و اگه مشکلی پیش بیاد بهم می ریزم، حالا می خوام ماهی ۲،۳ بار یه پوکساید بخورم، به نظرتون وقتی مصطرب می شم شب ها یه پوکساید ۵ میلی بخورم خوبه یا نحوه مصرفش جور دیگه ست؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

جزو بی ضررترین داروهاست مشکلی نداره بخور هر وقت مضطرب شدی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. ما خونمون رو دزد زد، وحشتناک اضطراب گرفتم، رفتم داروخونه بهم گفت شبی یکی بخور، اما بعد که با روانپزشک صحبت کردم، گفت قرص ملایم و خفیفی هست و در اون حدی که من اضطراب داشتم میتونستم قرص قوی تر بخورم. اما با همون هم بهتر شدم و بعد ۳ هفته دیگه قطع کردم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اینکه شب بخورم یا صبح فرق داره؟ همون دوز ۵ خوبه؟

دوز ۵ 

شب بخور

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود