وایی بچه ها من نمیدونم چرا همش ویار ترشی جات دارم مثلا لیمو ترش و نارنج و لواشکو خیلی دلم میخاد من اصن قبلا ها لیمو ترش و نگاهم نمیکردم ولی الان هر روز دلم میخاد😐یا اینک ی لیوان اب نارنج و سر میکشم
من برعکس شده مزاجم قبل بارداری حتی نگاه ب چیزای شیرین نمیکردم فقط ترشی جات و دوغ... اما الان فقط شیرینجات
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
ازمنو ک گفت ب احتمال زیاد دختره همه میگن دختره بچم. ولی بازم نمیشه ب مزاج و ویار اینا اکتفا کرد...
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
ابغوره نخور میگن غوره ضرر داره باعث افتادن میشه. میگم من ک از ترشی خوشم میاد بچم چیه بنظرت
من دیدم بیشتر اینا ک ویار ب ترشیجات دارن پسره مثل خواهر خودم.... منم تا هفته 6فقط ترشی و قارا و دوغ میخوردم ولی یهو مزاجم برگشت
تو اوایل بارداری کم اشتها شد بودی؟؟؟ من خیلی اشتهام رفت بالا میگن ک اوایل ادم بی اشتها میشع پ
من از هفته 6تا 7اصلا لب ب غذا نزدم یعنی 1هفته کامل خیلی حالم بد بود بیمارستانی شدم سرم و امپول بهم زدن من خیلی معده درد شدید دارم خیلی الانم با اینکه 15هفتمه بازم معده درد و تهوع دارم ولی نسبت ب قبل بهترشدم. من 3کیلو کم کردم یعنی خیر سرم 1هفته دیگه 4ماهم تموم میشه میرم تو 5ماه
من نه من اشتهام خیلی بیشتر شده همش غذا میخورم😶😶😶چاق دارم میشم😭😭
حواست باشه قند بارداری نگیری یا اضافه وزن ک بعدا خودت اذیت بشی بخور ولی کم در وعده های زیاد