2777
2789
عنوان

ویار

88 بازدید | 12 پست

وایی بچه ها من نمیدونم چرا همش ویار ترشی جات دارم مثلا لیمو ترش و نارنج و لواشکو خیلی دلم میخاد من اصن قبلا ها لیمو ترش و نگاهم نمیکردم ولی الان هر روز دلم میخاد😐یا اینک ی لیوان اب نارنج و سر میکشم

خدایا کمکم‌ کن❤

من برعکس شده مزاجم قبل بارداری حتی نگاه ب چیزای شیرین نمیکردم فقط ترشی جات و دوغ... اما الان فقط شیرینجات 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی من دیروز قاطی کرده بودم،قره قوروت،دوغ،ترشی البالو ،ابغوره همه رو خوردم😂

ابغوره نخور میگن غوره ضرر داره باعث افتادن میشه. میگم من ک از ترشی خوشم میاد بچم چیه بنظرت

خدایا کمکم‌ کن❤
بنظرت نی نی چیه؟ 

ازمنو ک گفت ب احتمال زیاد دختره همه میگن دختره بچم. ولی بازم نمیشه ب مزاج و ویار اینا اکتفا کرد... 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
ابغوره نخور میگن غوره ضرر داره باعث افتادن میشه. میگم من ک از ترشی خوشم میاد بچم چیه بنظرت

من دیدم بیشتر اینا ک ویار ب  ترشیجات دارن پسره مثل خواهر خودم.... منم تا هفته 6فقط ترشی و قارا و دوغ میخوردم ولی یهو مزاجم برگشت

من دیدم بیشتر اینا ک ویار ب  ترشیجات دارن پسره مثل خواهر خودم.... منم تا هفته 6فقط ترشی و قارا ...

تو اوایل بارداری کم اشتها شد بودی؟؟؟ من خیلی اشتهام رفت بالا میگن ک اوایل ادم بی اشتها میشع پ

خدایا کمکم‌ کن❤
تو اوایل بارداری کم اشتها شد بودی؟؟؟ من خیلی اشتهام رفت بالا میگن ک اوایل ادم بی اشتها میشع پ

من از هفته 6تا 7اصلا لب ب غذا نزدم یعنی 1هفته کامل خیلی حالم بد بود بیمارستانی شدم سرم و امپول بهم زدن من خیلی معده درد شدید دارم خیلی الانم با اینکه 15هفتمه بازم معده درد و تهوع دارم ولی نسبت ب قبل بهترشدم. من 3کیلو کم کردم یعنی خیر سرم 1هفته دیگه 4ماهم تموم میشه میرم تو 5ماه 

من از هفته 6تا 7اصلا لب ب غذا نزدم یعنی 1هفته کامل خیلی حالم بد بود بیمارستانی شدم سرم و امپول بهم ز ...

من نه من اشتهام خیلی بیشتر شده همش غذا میخورم😶😶😶چاق دارم میشم😭😭

خدایا کمکم‌ کن❤
من نه من اشتهام خیلی بیشتر شده همش غذا میخورم😶😶😶چاق دارم میشم😭😭

حواست باشه قند بارداری نگیری یا اضافه وزن ک بعدا خودت اذیت بشی بخور ولی کم در وعده های زیاد