سلام بچه ها خوبین من تازه عضو شدم به جمع شما همیشه میومدم نظراتتون رو میخوندم اما نمیشد عضوشم ارور میدم تا امروز میشه کمکم کنید از دست مادرشوهر. وجاری دارم دیوانه میشم من تو دوران عقد هستم از همون اولین دیدار که جاری و مادرشوهر اومدن خواستگاری جاری برام چشم قره میرفت و تیکه کنایه مینداخت جلو همه ب خانواده شوهرم میگفت باید منو دوست داشته باشید نه عروس جدید رو طبقه بالا مادرهمسرم زندگی میکنن مادرهمسرم هم امر به فرمان جاری هست مادرهمسرم همش میخاد از من یه کلفت بسازه هرروز میگه باید بیایی خونه ما درحالی که منم شاغلم صبح تا بدظهر سرکارم میگه بعد کاربیاخونه ما کارهامونو انجام بده منم نمیرم خیلی تو این هشت ماه اذیتم کردن من هفته یه بار میرم از بدظهر تا آخرشب که همه کار انجام میدم جز غذا پختن چون خونه خودمون هم آشپزی نمیکنم هرروز که تعطیل باشه مادر همسرم زنگ میزنه صبح زود بیا خونه ما کار کن من دختری هستم آزاد در چارچوب اجتماع اما این زن اوایل که میرفتم خونشون چادر میداد میگفت تو خونه چادر بزار ازش متنفرم شوهرمو داره تو حیاط مادرش اینا خونه میسازه دارم دیوانه میشم من هیچ علاقه ای به خانوادش ندارم و نمیخوام هیچوقت ببینمشون اصلا کار خونه اونا به من چ ربطی داره شما راه حل بدید سوره ای قرآنی آیه ای دعانویسی فقط اینارو میخام ماه یک بار ببینم واینکه خونه ای ک تو حیاط مادر شوهرم دارم فروش بره چکار کنم
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
يعني چي كار كني چقد زشته رفتارشون شوهر شما چيزي نميگه خوده شما چيزي نگفتي نرو عزيزه من عادت شده براشون فكر ميكنن وظيفته هر روز تميز كاري كني زنگ زدن با كمال احترام و ادب يه بهونه بيار به مروز زمان از سرش ميوفته يا شماره يه مستخدم بده بهش😂😂😂😂😂
دوبار اینجوری بگی نری نه دعوا راه میوفته نه اعصابت خرد میشه
اینباشه بیخودی خیلی خوبه😁
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فقط با شوهرت خوب باشو بچسب به اون فقط اونو راضی نگه دار خوب که مطمعا شدی شوهرت راضیه و دوست داره و وابستت شده بهشون بگو وقتی اومدید خاستگگاری گفتید واسه زندگی با پسرمون بیاد نه کارای خونه ما بگو منم وضیفمو میدونم بعد به شوهرت بگو از من ناراحتی تو رفتار با خودت
سلام شما تازه عروس هستی همون اول کار گربه را دم حجله بکش واسه کار کردن اگه میخوان هر روز یه بهونه در بیار و شوهرتو قانع کن که پشتت وایسته و طرفداری بکنه از شما
يعني چي كار كني چقد زشته رفتارشون شوهر شما چيزي نميگه خوده شما چيزي نگفتي نرو عزيزه من عادت شده براش ...
شب روزم تو این هشت ماه شده حرص و جوش الان هم که سرکار هستم استرس دارم البته یک هفته شمارشو بلک لیست گذاشتم شوهرم میگه خودت جوابشو بده بگو کار دارم نمیام کار نکن براش ممنونم از نظرت بخاطر آروم شدن اینجا عضو شدم
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
من بودم هفته ایی یه بارم کاراشونو نمیکردم چرا قبل از عقد قبول کردی اونجا زندگی کنی شرط میز ...
اصلا نمیدونستم در این باشه فرهنگشون آخه همچنین موردی ک انقد سطح فکرش پایین باشه ندیدم تازه به من میگه بدون پدر ومادرم خواهرت میشه اما بدون من و جاریت نمیشه زندگی برات خدا لعنتش کنه انشاالله بااین حرفش آتیش میگیرم