2777
2789
عنوان

بحث منو شوهرم...

247 بازدید | 24 پست

سلام خانوما کمک...من با خانواده شوهرم بحثم شد دو هفته پیش.مادرشوهرم ی زن زبون دار پررو هست که پیِ همه چیز رو ب خودش مالیده.ی خانواده ای ک هر دقه مردو زنش دارن دعوا میکنن...مادرشوهرم هزارتا حرف بهم زد منم برا اولین بار جوابشو دادم.شوهرم کلی دعوام کرد ک چرا جواب مامانشو دادم.حال نذری دارن شوهرم میگه بزنگ ب مامانم بگو کمکی چیزی نمیخوایین!!!!!!میگم تو منو میخوایی تحقیر کنی.اونا منو دعوت نکردن خواهرت ی زنگ ب من نزده حآلا من زنگ بزنم ک چی؟؟؟!!!بچه ها سه هفتس دعوا داریم با شوهرم آرامش از خونم رفته....کمکم کنین

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول اینکه نمیدونم ماجرا چی بوده و دنبال مقصر نیستم، ولی الان حق داری که زنگ نزنی

اگه شوهرت خیلی اصرار داره شمارشونو بگیر قبل از اینکه بوق بخوره قطع کن بگو جواب ندادن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

نه واسه چی زنگ بزنی اونا باید زنگ بزنن دعوت کنن منم با خانواده شوهرم یه ماهه کات کردم البته بدون دعوا حالا موندم اگه دعوت کنن چی بگم اصلا دلم نمیخواد دوباره مادرشوهرمو ببینم

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
اول اینکه نمیدونم ماجرا چی بوده و دنبال مقصر نیستم، ولی الان حق داری که زنگ نزنی اگه شوهرت خیلی اصر ...

نميشه ك ميگه دوباره بزن!اينقدميشينه بالاسرش تا زنگ بزنه!از يطرفم اگه زنگ نزن جنگو دعوا و دشمني تا ماهها توي خونه ش برقرارهس!من حال استارترو قشنگ درك ميكنم

نميشه ك ميگه دوباره بزن!اينقدميشينه بالاسرش تا زنگ بزنه!از يطرفم اگه زنگ نزن جنگو دعوا و دشمني تا ما ...

درسته

وای چقدر این مردا واسه اینکه رابطه رو درست کنن اشتباه رفتار میکنن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

خانواده شوهرت برای اینکه اثبات کنن ما ماییم و تو زیر دست ماهستی تا بهم زدن زندگیت پیش میرن   عاقل باش   ککشون نمیگزه اگه تو بری و طلاق بگیری  خاک تو سر مردا کنن که انقدر شیفته ماماناشونن  البته اونم خودش سیاستشونه  پس کاری رو بکن که همه میکنن   تا ارامش بهت برگرده     اگر رفتی محل نزار اگه زنگ زدی تحویلشون نگیر   خیلی سرد برخورد کن  حرف زدن نگاه شون کن  جواب نده یا همفکری نکن