2777
2789
عنوان

بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست
دقیقا مثل خودمی.شوهرمو دوس دارم.باهاش مشکل حادی ندارم اما خانوادشو نمیتونم تحمل کنم.گاهی اوقات میزنه ...

من مشکلم یکیش اخلاق شوهرمه ک وقتی عصبی میشه هیچی حالیش نیست اگرنه ازبقیه موارد صد درصد راضیم

مادرشوعرمم خیلی زبون درازو پروعه

مادرشوهرم خیلیییییی پروعه  بی نهایت زبون دراز وپرو به ادم بی عقلو بی تربیت واقعا دوس دارم خفش ...

دفعه بعد که عصبی شد.یه مثلا نیم ساعت که گذشت برو پیشش بگو که من واقعا نمیفهمم چرا هم خودتو اذیت میکنی هم من رو؟ چرا انقدر به خودت فشار میری و تو عصبانیت فوران میکنی یهو؟ فکر نمیکنی ممکنه یهو یه کار احمقانه ای تو عصبانیت انجام بدی که یک عمر پشیمونی به بار بیاره؟بگو من نمیگم عصبی نشو.اما میتونی روش کار کنی.نفسای عمیق بکشی.کمتر داد و بیداد کنی.واقعا برات ضرر داره و تازه منم میترسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق همسر خیلی مهمه اگه حالا رفتار مادرشوهر رو فاکتور بگیریم. این از چیزای مهمی هست که قبل از ازدو ...

اخلاقش عالیه بهم توجه زیادی داره اصلا نمیزاره کار کنم هوامو داره اذیت نشم 

همه جووووووووره عالی فقط یه مشکل اساسی دارع اونم زود عصبی شدنشه وقتی هم عصبی میشع خیلی بد عصبی میشه

البتع درمورد من یکی دومورد اتفاق افتاده 

شوهرم مرد خوبیه ها خیلییییییییی دوسم داره خیلی حواسش به منه ک اذیت نشم و همه چیزش بجای صد میشه کفت ه ...

همین که خیلی دوست داره ‌‌و این‌اخلاقارو داره به نظرم واقعا عالییهههه ، اون یه اخلاقشم به نظرم میشه به خاطر اینا بخشید 

با مادرشوهرتونم اگه خیلیی بهش محبت کنید به نظرتون درست نمیشه؟ 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
شاید بشه برد پیش روانشناس و درستش کرد.مادرشوهرتو هم زیاد نرو خونشون.ما تو یک شگساختمونیم روزی یک بتر ...

من هیچوقت هیچ کااااااری بهش نداشتم داشت تلفنی درمورد یه مثضوعی باهام صحبت میکرد به من میکه من اخلاقای تورو نمیپسندم ولی خب انتخاب پسرمی دگ

گفتم اشکال نداره ویژگیای شخصیتیه شماس😕زنیکه بیشعور اخه بگو من چیکاردارم

بخدا نه فضولم مثل خودشون ک سرم توزندگی ادما باشه نه کاری به هیچکس دارم

هرجا دعوتم کنن میرم همش بگم بخندم باهمشون

راحتم باهاشون ولی خب اولا اختیار زندگیم دستشون بود یعنی عر اطلاعاتی ازم میگرفتن دوروز دگ توچشمم میکردن ک تو اینکارو کردی منم دیدم اینطورین دگ هرکاررررر کوچیکو بزرگی ک میکنم بهشون نمیگم هیچیییی شوهرمم میسپارم نگه بهشم گفتم من همه چی بهشون میگفتم ولی وقتی اذیتم میکنن ترجیح میدم داستان نسازم کونشون میسوزه نمیتونن فضولی کنن همش درحال حرص دادنه منه

حرف دلمو زدی!!!😔😔😔خیلی نیشم زده خیلی اذیتم کرده.

باور کن بالاخره تقاص پس میدن 

مطمئن باش 

اما آخرش خدا با ما یار بود

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
من هیچوقت هیچ کااااااری بهش نداشتم داشت تلفنی درمورد یه مثضوعی باهام صحبت میکرد به من میکه من اخلاقا ...

چه بی ادب😞مادرشوهر من بهم گفت پسرم از رنگ موهات خوشش نیومد نمیخواستت من گفتم قیافه مهم نیست اخلاق مهمه.😒آخه این حرف گفتن داره خدایی؟چقد شبیه منی!!!منم اوایل باهاشون صمیمی بودم همه چیمو میفهمیدن حاشیه درست میشد الان رابطمو کم کردم هیچ حرفی هم نمیزنم پیششون‌.کرو لال هستم پیششون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
باور کن بالاخره تقاص پس میدن  مطمئن باش  اما آخرش خدا با ما یار بود

دارن پس میدن.از خداخواستم بلاهایی که سرم میارن سردخترش بیاره تا دلشون مثل دل مادر من خون بشه.الان جیگرشون پاره پارست از عذابهای خانواده دامادش.چطوریاربود!؟🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چه بی ادب😞مادرشوهر من بهم گفت پسرم از رنگ موهات خوشش نیومد نمیخواستت من گفتم قیافه مهم نیست اخلاق م ...

واقعا بعضیا نه شعور دارن نه فرهنگ

مادرشوهر من میکه پسرم عصبی شده بخاطرتوعه قبلن اینطور نبود☹️

واقعا بعضیا نه شعور دارن نه فرهنگ مادرشوهر من میکه پسرم عصبی شده بخاطرتوعه قبلن اینطور نبود☹️

مادر شوهر دیگه 

شوهرم پاش شکست 

مادر شوهرم گفت تقصیر تو بوده که کلسیوم بدنش کم بوده

الان خندم میاد که چقدر ابله و بدجنسه اما اون موقع خیلی غصه خوردم 

منم اصلا باهاش حرف نمی زنم هرچی میگه میگم بله درسته

اما تعریف هیچی  نمیگم 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
مادر شوهر دیگه  شوهرم پاش شکست  مادر شوهرم گفت تقصیر تو بوده که کلسیوم بدنش کم بوده الا ...

😂😂😂😂

این دیگه آخرشه.

واقعا بعضیا نه شعور دارن نه فرهنگ مادرشوهر من میکه پسرم عصبی شده بخاطرتوعه قبلن اینطور نبود☹️

خدایا اینا چرا اینجوری‌ان؟شوهرمن میگرن داره اعصابش شلوغی رو نمیکشه‌.پایین هم همیشه شلوغه و وقتی غذا میخوری بزرگترها که چشمشون تو بشقابته بچه ها هم میان دست میکنن تو بشقابت.واسه همین شوهرم پایین غذانمیخوره.میگه آدم نمیفهمه چی خورد.مادرشوهرم از چشم من میبینه😞میگه تو نمیذاری اینجا غذابخوره😟یه سری هم باهام دعوا کرد داد زد سرم گفت تو نمیذاری پسرم بیاد خونم.منم گفتم من بیچاره تازه هروقت میرید سفر بهش یاداوری میکنم بهت زنگ میزنه.هروفت پول لازم دارید بهش میگم.کاری داشته باشید میرم میفرستم کمک.اگه باهات بدحرف بزنه وقتی رفتیم خونه دعواش میکنم.گفت لازم نیست تو بهش بگی بچم منو دوس داره😞

منم الان دیگه بهش یاداوری نمیکنم.این سری رفته بود سفر دوهفته نبود شوهرم زنگ نزد مادرش قهرکرده بود روز آخر گفتم زنگ بزن.زنگ زد هی متلک بارشوهرم میکرد😁