2777
2789
عنوان

بیاین همه

336 بازدید | 51 پست

اگر یه روزی با مردی ازدواج کنین ک خیلی دوسش دارین و زندگیتون همه چیزش اوکی‌باشه ولی هم مادرشوهر بدجنسی داشته باشین هم شوهرت یه اخلاق بدی داشته باشه ک نتونین تحمل کنین حس میکنین به اخر خط رسیدین؟

خیلی خستم از زندگی دیگه حوصله خوب بودن ندارم دلم میخواد همه اذمارو بزارم به حال خودشون و ولشون کنم و برم...

اخلاق بد شوهر از اولش تقریبا مشخصه.از اول زنش نمیشدم.ولی اگر اخلاقش فاجعه بارنباشه باهاش صحبت میکنم.تحمل میکنم به تدریج بهتر شه.مدام باهاس حرف میزنم.در مورد مادر شوهر هم رابطمو محدود میکنم.خیلی محدود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم چون هیچ کس کامل نیس 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
خیلی حس بدیه درکت میکنم

شوهرم مرد خوبیه ها خیلییییییییی دوسم داره خیلی حواسش به منه ک اذیت نشم و همه چیزش بجای صد میشه کفت هژاره ولی یه اخلاق بد داره اونم اینه که زود از کوره درمیره

من بودم در این موقعیت 

ضمن اینکه با خانوادم فرسنگها فاصله داشتم 

سخت گذشت اما بعد از چندین سال خیلی خیلی اوضاع بهتر شد

باید صبوری کرد

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

دقیقا مثل خودمی.شوهرمو دوس دارم.باهاش مشکل حادی ندارم اما خانوادشو نمیتونم تحمل کنم.گاهی اوقات میزنه به سرم قهرکنم برم و شرط بذارم که خونمونو ببریم یه جای دور.بعد پشیمون میشم میگم روابط خراب میشه و اوضاع بدتر میشه.طلاق هم که نمیتونم چون بچه دارم و عاشقانه دوسش دارم‌

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اخلاق بد شوهر از اولش تقریبا مشخصه.از اول زنش نمیشدم.ولی اگر اخلاقش فاجعه بارنباشه باهاش صحبت میکنم. ...

مادرشوهرم خیلیییییی پروعه  بی نهایت زبون دراز وپرو

به ادم بی عقلو بی تربیت واقعا دوس دارم خفش کنم چون ازبحث کردن باهاش بدم میاد حتا

شوهرم بشدت ادم خوبیه ولی خیلی زود عصبی میشه نمیدونم چیکا  کنم

منظورم اینع مثلا از دست همه ادکا زودعصلی میشع ولی میریزه توخودش

ازدست منم کلااااا نشده تا حالا ناراحت بشه همیشه حقو به من میده حتااکر اشتباه کنم ولی چندبار تاحالا عصبی شده ازدستم  ک واقعا بد بوده

یعنی خودشو میزنه گریه میکنه دیونه بازی میکنه میترسم ازش

من بودم در این موقعیت  ضمن اینکه با خانوادم فرسنگها فاصله داشتم  سخت گذشت اما بعد از چند ...

واسه ماهم بهتر از قبل شده ولی من تحملم کمترشده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی