2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بفرما

میخواستم بگم شما از سختی که داشتین یا دارین بگین و اینکه چطور شد که اینقدر شاکر خدایین 

شاید دید دوست مون نسبت به خدا عوض شه

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
خواهش میکنم آره درد و دل کن میشنوم

شوهرم میگه من مشکل دارم من انحراف فکری دارم 

بخدا هر چی ازش دیدم واقعی بوده و توی گوشیش دیدم ولی کتمان میکنه،نمیتونه ابراز احساسات کنه ولی توی پیام راحته،دارم دیوونه میشم .باید چکار کنم؟

شوهرم میگه من مشکل دارم من انحراف فکری دارم  بخدا هر چی ازش دیدم واقعی بوده و توی گوشیش دیدم و ...

ببین تو دیدی درست ولی به رو خودت نیار که دیدی به جا عصبانیت خودتو بهش نزدیک کن که هیچ میلی نداشته باشه به مشاورش پیام احساسی بده 

ببین تو دیدی درست ولی به رو خودت نیار که دیدی به جا عصبانیت خودتو بهش نزدیک کن که هیچ میلی نداشته با ...

خیلی وقته باهاش رفتارمو یهتر کردم ،ولی به بهانه های مختلف (دور شدن از مشغله ذهنی،رفیقم بود،بیمار م بود که مشاوره اش میکردم..و..)پیام میده چندین بار گفتم حساسم روی این موضوع ولی گوش نداد آخر سر گفتم دیدم پیامتو گفت اون نوشته بود گفتم ببینم گفت پاکش کردم.و حساب سرم داد کشید که مشکل داری.

خیلی وقته باهاش رفتارمو یهتر کردم ،ولی به بهانه های مختلف (دور شدن از مشغله ذهنی،رفیقم بود،بیمار م ب ...

ببین یه مدت فقط سرسنگین باش چون هر چی بیشتر پیله کنی بیشتر اشتباهش تکرار میکنه