2789
خدا کنه بتونم طاقت بیارم 

از این حالت دربیا 

بشو یه زن شاد مستقل مردا بیشتر از این شخصیت خوششون میاد . 

دلیل این اشتباهش چیه؟ از کی و کجا شروع شد

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
از این حالت دربیا  بشو یه زن شاد مستقل مردا بیشتر از این شخصیت خوششون میاد .  دلیل این ا ...

آدم تو داریه،از وقتی شروع شد که اسمس س ک س ی یه ناشناس بهش داد و اون فوری حواب داد،نه از روی قصد و غرض بلکه عادت داره جواب بده ،من هیچی نگفتم ولی توی دلم موند چون چند روز از عروسیمون میگذشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعدش چون حرفی در این مورد نمیزدیم مشکلی نبود تا چت واتسآپ اومد چت میکرد گفتم بدش اومد آشتی کردیم و تموم شد،تبگرام اومد و من گوشی نداستم با خانم های فامیل همش عکس و فیلم میداد،گفتم بدش اومد،دوباره چت دیوار 

آدم تو داریه،از وقتی شروع شد که اسمس س ک س ی یه ناشناس بهش داد و اون فوری حواب داد،نه از روی قصد و غ ...

اشکال همینه اون موقع باید حرف میزدی که نزدی 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

مشاور اعتیاد هست،یه خانمی چندوقته ازش مشاوره میگیره ولی با پیام ،بهش گفتم بگو زنگ بزنه یا حضوری ولی گفت نمیتونه تا اینکه امروز کنارس دراز کشیده بودم تلفنش دستش بود دیدم خانمه پیام داده،بدون دوست داشتنت میمیرم،بهش گفتم عصبانی شد و گذاشت رفت و برگشت با داد و بیداد

میخواستم بگم شما از سختی که داشتین یا دارین بگین و اینکه چطور شد که اینقدر شاکر خدایین  شاید د ...

در سخت ترین شرایط زندگی سراغ  نقطه ای روشن بگردید ..و توکل بخدا. 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال