2789

چرا خدا دوسم نداره؟؟؟چرا هر چی دعا میکنم بهم نمیده؟؟؟من واقعا از زندگیم خستم.دلم معجزه میخواد.هر روز دارم بیشتر خفه میشم دیگه واقعا تحمل این زندگیو ندارم.دلم میخواد برم یجای دیگه که زندگیم روبه راه باشه.خسته شدم.از زندگیمو شانسو تقدیرم متنفرم.از اینکه خدا دوسم نداره صدامو نمیشنوه.از اینکه انقدر از من بدش میاد که از اول زندگیم حتی اون موقع که معصوم بودم هم من تو عذاب انداخت و الانم حداقل دستمو نمیگیره که جبران اون روزای سخت بشه واقعا دلم شکسته.مگه من چه گناهی دارم؟؟؟خدایا منو اوردی که فقط عذابم بدی ؟؟؟؟من واقعا خستم.خدایا تو داری در حقم ظلم میکنی.این ظلمه من نمیبخشمت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دلم گرفته،به شوهرم گفتم چرا شعر عاشقانه به توی پیامهایی که به کسی که بهش مشاوره میدی دادی،اونم موضوع ...

هی خدا 😔

ناراحت نباش ؛ درست میشه

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
چرا خدا دوسم نداره؟؟؟چرا هر چی دعا میکنم بهم نمیده؟؟؟من واقعا از زندگیم خستم.دلم معجزه میخواد.هر روز ...

یه ذره برام درد و دل کن

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
چرا خدا دوسم نداره؟؟؟چرا هر چی دعا میکنم بهم نمیده؟؟؟من واقعا از زندگیم خستم.دلم معجزه میخواد.هر روز ...

هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند

خدایااااااااا  به اندازه تمام موجودات و جامدات عالم شکرررررت  میکنم اشکم در میاد که انقدر ...

خوشبحالت واقعا.خدا از من متنفره.متنفر.از عذاب کشیدنم لذت میبره.خوشبحالت که دوست داره

هشت ساله ازدواج کردیم سر موضوع اسمس بحثمون شد هنوز همون مشکلو داریم ،نمیخواد حلش بکنه،دیگه خسته شدم

بذار به حال خودش 

هر چی پی ش باشی بیشتر لج میکنه. یه مدت بیخیال باش

الان بیمارستانم بجز منو دخترمم کسی تو بخش نیست یکمم میترسم😣😣😣😞😞😞

خدا شفا بده   عزیزم تنها نیستی  خدا هست ...منم میخوای بیدار بمون؟حرف بزنیم.الان شوهرم رفت بیمارستان من و از هیات آورد زنگ زدن برادر شوهرم تصادف کرده ولی الحمدالله  بخیر گذشته با شکستگی ترقوه  و کوفتگی .خدا رو شکر که  اتفاق بدتری نیوفتاده

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
خوشبحالت واقعا.خدا از من متنفره.متنفر.از عذاب کشیدنم لذت میبره.خوشبحالت که دوست داره

چی شده .تو حرف نمیزنی سبک بشی

ازدواج کردی؟