2821
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

459 بازدید | 31 پست

خوش بحال اونایی که عاشق شدن و سر زندگیشونن.عاشقم شد منو عاشق کرد و تو دوره ای که شدیدا عاشقش بودم طلاقم داد بیخودو بی جهت ، با ابرو احساسم بازی کرد و طلبکارانه جوری که انکار ظلمی در حق یه دختر مرتکب شده رفت دنبال زندگیش، ایکاش خدا نظری بهم کنه ، ای کاش یا اون برمیگشت یا من میمردم ، هر لحظه نفس کشیدنم واسم زجره

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم سخته اما زندگی با کسی که ادم رو نخواد. وراحت ادم رو بذاره بره خیلی خیلی خیلی سختتره چون تجربه کردم یه زن باید. طرفش عاشقش باشه تا نیازش تامین بشه وگرنه تو همچین زندگی له میشه

ای خدا این چه رسمشه هرکی عاشق واقعیه به بن بست میخوره خداعدالت لطفا

ای کاش از اول نبود اما به زور اومد و این بلارو سرم اوردو رفت😔😔

قوی باش محکم با خدا راز و نیاز کن تا آروم بشی بخاطر هرچیزی که داری از ته دلت خداروشکر کن اول از ه ...

ای کاش بمیرم راحت شم ، اون نیست نفس کشیدن حتی واسم سخت شده

میدونم سخته اما زندگی با کسی که ادم رو نخواد. وراحت ادم رو بذاره بره خیلی خیلی خیلی سختتره چون تجربه ...

میدونم اما دلم نمیفهمه😔

ای کاش از اول نبود اما به زور اومد و این بلارو سرم اوردو رفت😔😔

دقیقایه همچین بلایی هم سرمن اومد

ازدواج نکردیم 

رفت دوباره برگشت من خیلی وابستش شدم

دوباره رفت الهی.......

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
ای کاش بمیرم راحت شم ، اون نیست نفس کشیدن حتی واسم سخت شده

نگو اینجوری کفر نگو

نا شکری نکن

یعنی آدمه به این بزرگی برای خودت شخصیت داری برای یه آدمه بی معرفت زندگی میکردی فقط؟

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
دقیقایه همچین بلایی هم سرمن اومد ازدواج نکردیم  رفت دوباره برگشت من خیلی وابستش شدم دوباره ر ...

اما ما هشت ماه عقد بودیم. با خودم میگم طرف یه حیوونو نگه میداره دلش نمیاد ازش دور بمونه و وابستش میشه اما من که یه ادم بودم یعنی باندازه یه حیوونم نبودم که دلتنگم بشه تا حالا و اصلا نخواد طلاقم بده؟!