2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 31 پست
اما ما هشت ماه عقد بودیم. با خودم میگم طرف یه حیوونو نگه میداره دلش نمیاد ازش دور بمونه و وابستش میش ...

دورازجونت اون یه حیوون بودکه قدردختربه این خوبی رانمیدونه

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
نگو اینجوری کفر نگو نا شکری نکن یعنی آدمه به این بزرگی برای خودت شخصیت داری برای یه آدمه بی معرفت ...

من بهش گفته بودم چقدر احساسیم و اون گفت وقتی ازدواج میخوام کنم یعنی تا اخر عمر میخوامت و بابامم گفت دختر اگه ازدواج نکنه بهتر از اینه که بره برگرده اونا کلی اصرار کردن که نه اینجوری نیستو این حرفا اما دقیقا همین بلارو سرم اوردن . تمام صحنه ها و رفتارای زشتشون یادمه تمام بلا و ظلمی که در حقم کردن یادمه اما علاقمم یادمه، حس میکنم به ته خط رسیدم 

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونم اما دلم نمیفهمه😔

فکر. کنم قبلا تاپیکت رو خوندم و واست نظرمو گفتم عزیزماگه به ادما فرصت بدی و فرد. مناسبی پیدا کنی دوباره عاشق میشی این ذهن ماست که عشق رو میسازه یا یکی رو تو ذهنمون خیلی بزرگ میکنیم اخه چرا میخوای کسی که رفته رو بر میگردونی کاری که من کردم و پشیمونم و همین الان قبل از. اینکه بیام نی نی سایت بهش اسمس دادم فردا میخوام برم دادگاه خانواده منم عروسیم بهم خورد اما دلم پیشش بود. میدونی چه موقعیتی داشتم که همون موقع راحت میتونستم ج ا شم منم عاشقش بودم کوتاه اومدم به قول خودم همه چی رو درست کردم و الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم حالا با یه بچه نمی دونم باید. چه کار کنم و هیچ حسی بهش ندارم

من بهش گفته بودم چقدر احساسیم و اون گفت وقتی ازدواج میخوام کنم یعنی تا اخر عمر میخوامت و بابامم گفت ...

عزیزم انقدر نگو عاشقم عاشقم

نمیتونم نمیتونم

اگه ده سال میگذشت بعد ترکت میکرد میخواستی چیکار کنی

فکر میکنی همین یه آدم بوده که میتونستی عاشقش بشی؟

یه لحظه فکر کن؟

هزار تا آدم هستن که ممکنه عاشقشون بشی و اونا هم قدرتو بدونن

پس آروم باش و به زندگیت ادامه بده فقط به این فکر کن این روزا این یه شب سختی این یه ماه دو ماه سختی همش به هرحال میگذره و زندگی ادامه داره

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

واقعا سخته جدا شدن 

ولی باید ب زندگی برگردی ب اینده خودت فک کنی اون هیچوقت برنمیگرده بش فک نکن هروخ کوچکترین خاطره ازش یادت افتاد سریع ذهنتو ب ی چیز دیگه متمرکز کن عمدا حواس خودتو پرت کن

ب هرچیزی جز اون خاطره...خاطرات توی اینجور مواقع مثل باتلاق می مونن وقتی شروع ب یاد اوریشون میکنی یواش یواش بدون اینکه متوجه شی غرق میشی و ی وقت ب خودت میای ک روحیه ات از دس رفته...تو خاطرات غرق نشو ب هیچ وجه ب خاطراتش فک نکن 

باور کن دست خودته کافیه تمرین کنی اولش سخته بعد یواش یواش قوی میشی و حالت خوب میشه

کتابای انگیزشی بخون 

کتابای زیادی هست ک برا کمک ب خانومایی ک ضربه عاطفی خوردن نوشته شدن

مثلا کتاب "خودت باش دختر" 

یا کتاب "شکلات برای تقویت روح زنان" 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
فکر. کنم قبلا تاپیکت رو خوندم و واست نظرمو گفتم عزیزماگه به ادما فرصت بدی و فرد. مناسبی پیدا کنی دوب ...

الهی که به حق همین شبا درست شه و شوهرت هدایت بشه.عزیزم ما تو هر دوره ای در همونو میکشیم تو بدترین زمان ممکن منو رها کرد و ولم کرد میدونم که منطقی نیست مردی به این راحتی زنشو ول کنه میدونم که خیلیم خطرناکه اما دل که نمیفهمه ، شاید خود تو هم اون موقع همه چی تموم میشد الان حال منو داشای و حتی دوباره هم ازدواج میکردی تو فکر قبلیه می بودی😔

واقعا سخته جدا شدن  ولی باید ب زندگی برگردی ب اینده خودت فک کنی اون هیچوقت برنمیگرده بش فک نکن ...

خواهش میکنم اینجوری نگو شاید برگرده فقط خدا میدونه اخه ما که خدا نیستیم از اینده خبر نداریم😢افسردگی گرفتم و دارو مصرف میکنم

ده ماهه روز به روز بدتر میشم . به اون بی معرفت گفتم تو نباشی میمیرم همینو هم بهونه کرد گفت از کجا معلوم بعدا بلایی سر خودت نیاری ندید که من دارم میگم نباشی میمیرم نه اینکه تو باشی خودمو میکشم . خدایا بنده هات چقد نامردن😢کتاب اولیو خوندم اما تاثیری نداشته کلی کتاب

میخرم و
میخونم

دارو هم میخورم اما انگار نه انگار😢

الهی که به حق همین شبا درست شه و شوهرت هدایت بشه.عزیزم ما تو هر دوره ای در همونو میکشیم تو بدترین زم ...

اره صد. در. صد. اگه اون موقع جدا میشدم شاید مثل یه عشق شکست خورده همیشه تو دلم میموند. اخه این روزا رو که نمیدیدم تا ازش زده بشم ولی باورکن زن یه نازکش میخواد الان تو مجردی و فرصت. داری فرصتت رو از. دست نده 

اره صد. در. صد. اگه اون موقع جدا میشدم شاید مثل یه عشق شکست خورده همیشه تو دلم میموند. اخه این روزا ...

ای کاش منم مثل تو زده میشدم بخدا حالو روزم خیلی بده. اگه میتونی تو هم واسه طلاقت عجله نکن بعد از طلاق خیلی سخته خیلییی

خواهش میکنم اینجوری نگو شاید برگرده فقط خدا میدونه اخه ما که خدا نیستیم از اینده خبر نداریم😢افسردگی ...

ب نظرم داری اشتباه میکنی با این امید کاذب خودتو زندگیتو حروم میکنی 

تا وقتی امید ب برگشتش داشته باشی خوب نمیشی 

اینم بدون اگه میخواستت ولت نمیکرد 

یا کسی نشسته زیر پاش یا خودش حس کرده اونی نیسی ک میخاد

ب هر دلیلی ک بوده دیگه نمیخوادت اینو قبول کن

حقیقت تند و تیزه ولی اگه قبولش کنی شروع میکنی ب خوب شدن 

توهم برگشتنش شده مثل ی پیچکی ک دور کل وجودت پیچیده و داره از پا درت میاره

با مشاور خوب حرف بزن من مشاور نیسم ولی میدونم آدما با زندگی توی حباب امید واهی بزرگترین ظلمو ب خودشون میکنن ب خودت بقبولون ک ادمی ک با وجودن آگاه بودن ب وابستگی و محبتت ولت کرده ارزش گریه و افسردگی نداره

امیدوارم خوب شی و با واقعیت کنار بیای

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)