2777
2789
فکر می کنم این گناهکارانند که راحت می خوابند چون چیزی حالیشان نیست و بر عکس بی گناهان نمی توانند بخوابند حتی یک لحظه چشم روی هم بگذارند چون نگران همه چیز هستند. اگر غیر از این بود بی گناه نمی شدند...

رومن گاری
زندگی در پیش رو
من همواره سعی میکنم انسان باشم نه برای رضایت دیگران بلکه برای اسودگی وجدان خودم...

گرچه ضربه میخورم . اسیب میبینم .ضرر میکنم. اما سبک شدن روحم رو احساس میکنم...

من تا ابد زنده نخواهم بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک شهروند امریکایی از یک شهروند جهان سومی پرسید رویاهای تو چیست ؟ او پاسخ داد : خانه ، شغل و درآمد مناسب ، همسر ایده آل و سلامتی شهروند امریکایی گفت : من درباره ی حقوق اولیه ات سوال نکردم من درباره ی رویاهای تو پرسیدم ...
سلام گلابی خانوم.مرضیه ام.اومده بودی تاپیکم لطف کرده بودی. من اددت کردم. لطفا بیا تو تاپیکم ببگو کی میای سایت که منم بیام حرف بزنیم. ممنون.به احتمال زیاد واسه تورومیخام.چون هم سایزت بم میخوره.هم قدت. ببخشید که اینجا عنوان کردم. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=888282&postID=35042641
خدایا تو را قسم میدهم به کوچکترین سرباز حسین (ع) ، فرزندی سالم و صالح به همه پدران و مادران عطا کن...آمین