2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 97 پست
چرا سال بعد؟؟؟؟ ؟؟ اینکار نکن.. جلوگیری واست خوب نیست.. بذار حداقل یک بچه بیاری بعدش

تنبلی رو سونو نشون داد؟ علایمت چیه؟ 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
چرا سال بعد؟؟؟؟ ؟؟ اینکار نکن.. جلوگیری واست خوب نیست.. بذار حداقل یک بچه بیاری بعدش

چون مستاجرم شوهرم کارگره حقوقش کمه و راضی نمیشه ک بچه دارشم گلم میگه الان وقتش نیس من خپدم خیلی دوس دارم اما شوهره راضی بشو نیس

معاون گروه دخملای باحال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مستاجرم شوهرم کارگره حقوقش کمه و راضی نمیشه ک بچه دارشم گلم میگه الان وقتش نیس من خپدم خیلی دوس ...

ای بابا... دیگه چاره ای نیست.. اره فعلا تا شرایطشو نداری صبر کن.. فقط پیگیر درمانت باش.. جوری نشه برای درمان دیر بشه.. تنبلیت رو سونو نشون داد؟ علایم دیگه ای هم داشتی 

سلام گلم.. خوبی؟ خداروشکر که بالاخره پری شدی.. من حالا برای پس فردا یک وقت سونو گرفتم برم ببینم جریا ...

فوليكولام رشد نداشت تو سونو روز سيزدهم 8 بود بعد از خوردن داروها 18 شد ، والا دكترم ماه قبل بهم دارو واسه بارداري  نداد فقط مكمل داد گفت اين ماه رو استراحت كن ماه بعد روز سوم پري سونو بده بيا كه دارو بدم واسه بارداريت پس فردا بايد برم سونو ببينم چي ميشه يعني كل روزاي جوونيم تو مطب دكترا گذشت 

خدایا شکرت❤❤❤
فوليكولام رشد نداشت تو سونو روز سيزدهم 8 بود بعد از خوردن داروها 18 شد ، والا دكترم ماه قبل بهم دارو ...

عزیزدلمممم😢 بخدا میفهمم چی میگی.. منم توی این یکسال همین حالت شدم.. داشتم با خودم میگفتم فعلا بیام بیخیال بشم.. بدجور دارم استرسی میشم

پس چرا باردار نمیشی گلم ؟

این همون چیزی هست که خودمم نمیدونم😢 سه  ماه دارو هم خوردم فایده نداشت.. فولی دارم ولی باردار نمیشم.. 

عزیزدلمممم😢 بخدا میفهمم چی میگی.. منم توی این یکسال همین حالت شدم.. داشتم با خودم میگفتم فعلا بیام ...

من دكترم رو عوض كردم اين ماه ميرم يه دكتر ديگه اخه اون دكتره راهش خيلي دوره دو ساعت بايد بكوبم برم تلفني هم نوبت نميده ساعت يك ظهر ميرم نوبت ميگيرم نه شب نوبتم ميشه واقعا خسته ميشدم 

خدایا شکرت❤❤❤
من دكترم رو عوض كردم اين ماه ميرم يه دكتر ديگه اخه اون دكتره راهش خيلي دوره دو ساعت بايد بكوبم برم ت ...

خوب کاری کردی.. انشاللللللللللللللللللللللله که این دکتر دستش برات خوب باشه