بچه ها دوازده روز پریودم طول کشیده.. البته این چند روز اخر همش لکه بینی هست..خیلی نگرانم.. الان مامانم گفت زن داییت گفته سه ماه اول مثل من بوده.. یعنی ممکنه من یک درصد باردار باشم.. خیلی نگرانم.. اخه از روز اول شروع کرده بودم به خوردن سیاهدانه... تو رو خدا راهنماییم کنید
چون مستاجرم شوهرم کارگره حقوقش کمه و راضی نمیشه ک بچه دارشم گلم میگه الان وقتش نیس من خپدم خیلی دوس ...
ای بابا... دیگه چاره ای نیست.. اره فعلا تا شرایطشو نداری صبر کن.. فقط پیگیر درمانت باش.. جوری نشه برای درمان دیر بشه.. تنبلیت رو سونو نشون داد؟ علایم دیگه ای هم داشتی
سلام گلم.. خوبی؟ خداروشکر که بالاخره پری شدی.. من حالا برای پس فردا یک وقت سونو گرفتم برم ببینم جریا ...
فوليكولام رشد نداشت تو سونو روز سيزدهم 8 بود بعد از خوردن داروها 18 شد ، والا دكترم ماه قبل بهم دارو واسه بارداري نداد فقط مكمل داد گفت اين ماه رو استراحت كن ماه بعد روز سوم پري سونو بده بيا كه دارو بدم واسه بارداريت پس فردا بايد برم سونو ببينم چي ميشه يعني كل روزاي جوونيم تو مطب دكترا گذشت
عزیزدلمممم😢 بخدا میفهمم چی میگی.. منم توی این یکسال همین حالت شدم.. داشتم با خودم میگفتم فعلا بیام ...
من دكترم رو عوض كردم اين ماه ميرم يه دكتر ديگه اخه اون دكتره راهش خيلي دوره دو ساعت بايد بكوبم برم تلفني هم نوبت نميده ساعت يك ظهر ميرم نوبت ميگيرم نه شب نوبتم ميشه واقعا خسته ميشدم