بچه ها دوازده روز پریودم طول کشیده.. البته این چند روز اخر همش لکه بینی هست..خیلی نگرانم.. الان مامانم گفت زن داییت گفته سه ماه اول مثل من بوده.. یعنی ممکنه من یک درصد باردار باشم.. خیلی نگرانم.. اخه از روز اول شروع کرده بودم به خوردن سیاهدانه... تو رو خدا راهنماییم کنید
اگه از روز اول حساب كنم امروز 29 روزه انشالله به اين ماه محرم به حرمت دل شكسته خانم رباب انتظارمون اين ماه به پايان برسه اين ماه ماه اخر انتظارمون باشه🙏🏻
باور كن من هميشه سر نمازام واسه منتظرا دعا ميكنم از زماني كه با تو دوست شدم هميشه موقع دعاهام جلو چشمامي كلي دعات ميكنم انشالله كه خبر بارداريت رو بهم بدي شاد بشم كلي انرژي بگيرم😍
باور كن من هميشه سر نمازام واسه منتظرا دعا ميكنم از زماني كه با تو دوست شدم هميشه موقع دعاهام جلو چش ...
الهی قربون دل مهربونت بشم من..اشک اومد توی چشمام..ممنونم ازت. به همین ماه قسم منم همیشه منتظرا و از جمله تو توی دعاهام هستین.. چقدر راسته که میگن اول در حق هم دعا کنین...خواهر یکی از اطرافیانم یکسال و نیم باردار نمیشد.. من با وجودیکه اصلا ندیده بودمش براش دعا میکردم.. دیروز خبردار شدم که باردار شده. خدا خودش میدونه چقدر خوشحال شدم...الهی به حق ابوالفضل انتظار منو و تو هم تموم بشه.. الهی امین
سلام عزيزم خوبي ؟ ميگم تو پري شدي يا نه اخه فكر كنم از تاريخ پريت گذشته درسته؟
اره گلم.. من الان 33 روزه از تاریخم گذشته.. من همیشه 28 روز یا نهایتا 30 روزه بودم.. نمیدونم علتش چیه؟! واسه همین میگم شاید چون 14 روز لکه بینی داشتم از این ور هم عقب انداختم... هر لحظه حالت پری دارم.. سینه هام خیلی درد دارن..بخدا جریت بی بی ندارم.. همیشه منفی بودن عزیزم.. بعدشم پری اومده😢😢ببینیم مال تو چه جوری میشه.