2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 97 پست
فداتشم عيب نداره هيچ كار خدا بي حكمت نيست انشالله ماه بعد پر تلاش اقدام ميكنيم و نتيجه ميگيريم . من ...

سر از حمکت خدا در نمیارم.. ولی اره گلم حق با تویه.. یعنی میشه ما هم یک روز بی بی مثبت ببینیم؟ من که فکر میکنم برای خودم هیچ وقت نمیشه.. سوم گفتی باید بری سونو.. میخوای تحت درمانی چیزی قرار بگیری؟ 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ديشب دندون درد داشتم شديد شوهرم نميزاشت قرص بخورم خودم ميدونستم منفي ميشه ولي مجبور بودم يعني ...

الهی جانم... منم بخدا متنفرم از بی بی چک.. من سابقه نداشت پریود نشم. خیلی عجیبه. نمیدونم چه کار کنم! 

الهی جانم... منم بخدا متنفرم از بی بی چک.. من سابقه نداشت پریود نشم. خیلی عجیبه. نمیدونم چه کار کنم! ...

شايد بخاطر اينه كه اينماه زياد لك بيني داشتيم حالا ببينم من فردا پري ميشم يا نه من كه هميشه ان تايمم پريوديم ميترسه نياد تا نه ماه من دلم براش تنگ شه 😄

خدایا شکرت❤❤❤
شايد بخاطر اينه كه اينماه زياد لك بيني داشتيم حالا ببينم من فردا پري ميشم يا نه من كه هميشه ان تايمم ...

کاش بره و نیاد واقعااااااااااا... منم بخدا عین ساعت پریود میشدم.. این دفعع اصلا کلا برای اولین بار قر وقاطی شد.. به من خبرشو بده دوستم

کاش بره و نیاد واقعااااااااااا... منم بخدا عین ساعت پریود میشدم.. این دفعع اصلا کلا برای اولین بار ق ...

چشم عزيزم خبرت ميدم ببينم فردا چي ميشه من الان زنگ زدم موبايل منشي دكترم نوبت بگيرم چون ميدونم پريود ميشم دكترمم مطبش تعطيل شده يعني شانس نداااارماااا

خدایا شکرت❤❤❤
چشم عزيزم خبرت ميدم ببينم فردا چي ميشه من الان زنگ زدم موبايل منشي دكترم نوبت بگيرم چون ميدونم پريود ...

سلام دوستم.. خوبی؟ چی شد؟

سلام دوستم.. خوبی؟ چی شد؟

سلام عزيز دلم ممنونم تو خوبي واي باور كن همين الان تو فكرت بودم اومدم ني ني سايت ديدم پيام دادي والا من كه فعلا سر در هوا پريود نشدم هنوز تو چي؟

خدایا شکرت❤❤❤
سلام عزيز دلم ممنونم تو خوبي واي باور كن همين الان تو فكرت بودم اومدم ني ني سايت ديدم پيام دادي والا ...

عزیزممممم.. دل به دل راه داره واقعا.. فدات شم منم خوبم.. منم هنوز پریود نشدم.. امروز شد 35 روز.. ببین ما چون خیلی طولانی لکه بینی داشتیم الان پریمون بهم ریخته.. من میگم شاید باید از تاریخ تخمک گزاریمون 14 روز بگذره بعد بشیم.. من الان با جوری که خودم حساب میکنم مثلا فردا 14 روز میگذره و باید دیگه پریود بشم.. بازم میگم اینا همه حدسیات منه.. اخه من عمرا اگر سابقه داشت که نشم.. خیلی ناراحت عزیزم. اگر باید کار دندونپزشکی انجام بدی برو یک تست بارداری بده جواب رو براشون ببر.. اخه چی میشد منو تو باردار بودیم😢

اخه ديروز تست دادم منفي شد بخدا خسته شدم دوسال منتظرم هر ماه استرس هر ماه ثانيه ثانيه اش يكسال ميگذر ...

منم دیروز تست دادم منفی بود.. احتمال قوی باردار نیستیم.. فقط بهم ریخته.. بخدا اگر بدونی منم چی میکشم.. هر روز یک دغدغه جدید.. الان دیگه میگم خدایا کاش پریود بشم.. میشه یک درده..نمیشه هزار درد.. دیروز خیلی ناامید شدم.. خدا کاش به  حال دلمون نظر کنه 

منم دیروز تست دادم منفی بود.. احتمال قوی باردار نیستیم.. فقط بهم ریخته.. بخدا اگر بدونی منم چی میکشم ...

فداي دلت بشم كامل دركت ميكنم عزيزم انشالله خدا بحق باب الحوائج كمكمون كنه

راستي من صبح بيدار شدم نماز بخونم ديدم پري خانوم تشريف اوردن

خدایا شکرت❤❤❤