2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 76 پست
اينستا واضح واسش نوشتم ميدونم اين كارا زير سر خودته بلاكت نميكنم بيشتر بسوزي خودش بلاك كرد خخخخ

عجب عروسی😂 چ جرئتی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاری منم اوایل اومده بود مادرشوهرم میپرستیدش در این حد یعنی الان بلایی سرشون اورد که فهمیدن چطور ر ...

کلا عروس اولا خیلی گناه دارن.....من عروس اخریماااا

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
مادرشوهرت حسوده فقط میخواد خودش بگرده اون برادرشوهر تم بیشتر دوست داره همینطور همسرشو دقیقا عین ما ...

اصلا منو نميتونه ببينه به شوهرم ميگه چرا زنت عكس ميزاره من نزارم شوهرم ميگه از سنت خجالت بكش اخه تو وقتي نميفهميدي اينستا چيه ما عكس ميزاشتيم 

اصلا منو نميتونه ببينه به شوهرم ميگه چرا زنت عكس ميزاره من نزارم شوهرم ميگه از سنت خجالت بكش اخه تو ...

تنها چیزی ک یاد گرفتم از ای زندگی اینه ک نخوری میخورنت....تو میخوای حسودی نکنی درک کنی اونا هم حسودی میکنن هم درک نمیکنن....سعی کن ذاتت بد نشه ولی با کسی ک محبت حالیش نیست یکم مثل خودش باش ادم میشه

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
جاری منم اوایل اومده بود مادرشوهرم میپرستیدش در این حد یعنی الان بلایی سرشون اورد که فهمیدن چطور ر ...

همیشه همین طوریه

اولش جو می گیردشون به طرف خیلی بها میدن، اونم نامردی نمی کنه و نقره داغشون می کنه

صد ميليون

بله میدونم واسه همین گفتم پس بگیر

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره منم ساكت نشستم هر غلطي ميخوان بكنن 

خوب کاری میکنی بی محلی کن و بی خیال باش...میترکن 😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
تنها چیزی ک یاد گرفتم از ای زندگی اینه ک نخوری میخورنت....تو میخوای حسودی نکنی درک کنی اونا هم حسودی ...

خوبي كنه خوبي ميكنم بدي كرده يه كاري باهاش كردم جلو همه توي اينستا ابروش رفت ديگه غلط ريادي نكرد از ترس

قرض بود نميده هر كار كرديم ندادن هنوز طلب كارم هستن

😒😒😒😒😒😒😒😒

چه رویی دارن مردم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))