2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 76 پست
قرض بود نميده هر كار كرديم ندادن هنوز طلب كارم هستن

عمرا پس بدن...طلبکارم میشن....تازه پس هم بدن نصفشم نمیدن اونم با منتی ک انگار تو ب پاشون افتادی

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقا همين طوره حالا ما اصلا به روشون نمياريم اونا طلب دارن 

نگاه یعنی99 درصد مطمینم تو رو مقصر میدون....کمک نکنین....لا اقل دیگه این حرفایی ک پشت سرت میزنن زور نداشته باشه.....

نگاه یعنی99 درصد مطمینم تو رو مقصر میدون....کمک نکنین....لا اقل دیگه این حرفایی ک پشت سرت میزنن زور ...

الان اين وسط جاريم داره كيف ميكنه چون از لج من خيلي كارا واسش ميكنه مادرشوهرم بيا و ببين

فقط قطع رابطه کن خدارو شکر شوهرتم پشتته ولی نگاه مجبورش نکن بزار خودش قطع رابطه کنه...اولش ی ریز پشتتون حرف میززنن ولی کم کم گند کارای جاریت در میاد قدرتو میدونن..خدا رو شکر محتاج نه پولشونی نه محبت...محبت شوهرو داری....دیگه چرا بهشون فک میکنی...خودتو مشعول ب ی کاری کن...اصلا فک کردن ب اونا در حد تو نیست   تمام

الان اين وسط جاريم داره كيف ميكنه چون از لج من خيلي كارا واسش ميكنه مادرشوهرم بيا و ببين

جوجه روآخرپاییزمیشمرن گلم بذار همچین حال مادرشوهره روبگیره عروسش

من هرمادرشوهری روکه خیلی بهاداده به عروسش دیدم پشیمونه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
يك سر دعوا برادرشوهرمو زنشه اونا بيشتر پرش ميكنن

کلا دوتا داداشن؟

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
نه سه تا

پس تاجاری بعدی صبوری کن بیادحسابشونومیرسه

همیشه همین طوریه اولش جو می گیردشون به طرف خیلی بها میدن، اونم نامردی نمی کنه و نقره داغشون می کنه

اره حالشونو گرفته اساسی

واسه خودش کلفت گرفته

حال میکنه

درحالیکه زن سومه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
دوتا ی قبلی طلاق گرفتن؟

بله

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
دليل بد بودنشون باهام أينه شوهرم من وضع ماليش خوبه هميشه كمك خانوادش ميكرده و ميكنه در حالي كه اونا ...

چه ربطی داره اینایی که میگی که شوهرت بانک شون بود و کمک می کرد بهش بی احترامی نمی کردن چون نگران ناراحت شدن شوهرت و از دست دادن کمک های شوهرت بودن