2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 76 پست
به شما چه فحشی داد؟؟؟  همونجا جواب میدادی  دیگه شوهرتو نمیفرستادی دعوا

حرفا چرت ولي شوهرم زنگ زد گف گوشيت دست كدوم اشغاليه كه هر غلطي ميكنه پرو ميگه خودم نوشتم مگه زن تو عكس نميزاره؟!

بعضی ها ظرفیت ندارن

بی محل کن فقط

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خنده داربودکارای مادرشوهرت

ولی یک چیزی بگم خواهرانه هیچوقت خوشبختیتو جارنزن  عکس نذار ازخوشیاتون نذار حسرت کسی دنبال زندگیت باشه بنظرم همینکه ازته وجود احساس خوشبختی کنی کافیه نمیخوادبه بقیه ثابت کنی کجارفتی چی خوردی باکی رفتی و...

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
شوهرم به خاطر من يك سال قهر بود باهاشون و نميرفت خونشون تا عقد برادرشوهرم شد اشتي كرديم بازم شروع كر ...

آ فرین

بذار  آ دم بشو

پول میده عوض  تشکر باهاش اینطوری هم برخورد می کنن؟

یعنی چی پیام میدی خودتو سبک میکنی اونا هم خودشونو میگیرن میخوای خوب باشی کاری نکن....کاش مهربونا یکم فیس و افاده یاد بگیرن😡

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
من ميگفتم مثل خواهر خوب باشيم چرا بدي كنم اون خوبيهاي منو نميبينه دوس داره رقابت كنه باهام خبر نداره ...

نذار شوهرت بهشون پول بده مگه وطیفه شوهرته بره کار کنه,من بودم خودمو قیمه فیمه میکردم

بابا دلتنگتم....
گناهانت زیاده خواهرم!!!! هم عروس اولی شدی هم زن عابر بانک خانواده شرایطت مثل خواهر منه...کلا عروس ...

جاری منم اوایل اومده بود

مادرشوهرم میپرستیدش در این حد یعنی

الان بلایی سرشون اورد که فهمیدن چطور رفتار کنن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
تو اینستا اصلا استوریاشون رو نگاه نکن...بی محلی کن. واین ک توام بلاک کن و در اخر کاری کن شوهرت پشتت ...

اينستا واضح واسش نوشتم ميدونم اين كارا زير سر خودته بلاكت نميكنم بيشتر بسوزي خودش بلاك كرد خخخخ

تو هم اونا رو بلاک کن، کلا رابطتو کم کن، خوبیش اینه که شوهرت پشتته

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕