2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 76 پست

مادر شوهرت رو بفرست مهدکودک یکم اجتماعی بشه.

بعدم عزیزم شما دیگه زیادی مهربونی.دلیلی نداره انقدر خانمی به خرج بدی.ثابت شده هر چی بدتر باشی ارج و قربت بیشتره.واقعا بعضیا بی لیاقتن

ارتباطتو قطع كن

بذار بيان منت كشي

البته شوهرت بايد حساب كار بده دستشون

شوهرت پايه نيست، بيخود درگير نشو كه جز اعصاب خوردي برات چيزي نداره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زيادي خوبي كني همين ميشه اگه از اول با جاري سر سنگين بودي بهتر بود 

من ميگفتم مثل خواهر خوب باشيم چرا بدي كنم اون خوبيهاي منو نميبينه دوس داره رقابت كنه باهام خبر نداره شوهرش پول لباساشو از ما قرض ميگيره اونوقت پزشم ميده بيچاره 😂😂😂

چرا وقتی خوشت نمیاد از کاراشون الکی پیام سفر بخیر میدی یا کامنت میذاری خوش بگذره؟

در رابطه با رفتارت بهتره همینطور بی تفاوت پیش بری و دیلیت کنیشون از اینستا ت ل گ ر ا م همه جا. بلاک نه...دیلیت

بیزارم از آدمایی که موقع خوشی خودشون یاد آدم نمیکنن ولی دوست دارن آویزون خوشی بقیه باشن

تو اینستا اصلا استوریاشون رو نگاه نکن...بی محلی کن. واین ک توام بلاک کن و در اخر کاری کن شوهرت پشتت باشه🙄

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
دليل بد بودنشون باهام أينه شوهرم من وضع ماليش خوبه هميشه كمك خانوادش ميكرده و ميكنه در حالي كه اونا ...

احتمالا جاریت دهه ۸۰ ای نیست؟ اخلاقاش مثل جاری منه اون ۱۸ سالشه🤢🤢🤢🤢

دليل بد بودنشون باهام أينه شوهرم من وضع ماليش خوبه هميشه كمك خانوادش ميكرده و ميكنه در حالي كه اونا ...

میشه خواهش کنم ۱۰۰تومنتونو پس بگیرین😕😕😕😕😕😕

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

همیشه حدنگه داراصلالزومی نداشته وقتی باهدت خدافظی نکردن براشون پیام بدی یاپشتاشونولایک کنی یاازخونواده جاریت برامادرشوهرت تعریف کنی.خوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدکندبی محلی وسرسنگینی فقط همین

ارتباطتو قطع كن بذار بيان منت كشي البته شوهرت بايد حساب كار بده دستشون شوهرت پايه نيست، بيخود درگ ...

شوهرم به خاطر من يك سال قهر بود باهاشون و نميرفت خونشون تا عقد برادرشوهرم شد اشتي كرديم بازم شروع كردن كاراشونو الانم شوهرم رفت دعوا و گف ديگه نميام 

وای فشارم افتاد . چجورررری تحملشون کردی . به نظرم جلوی شوهرت بدشونو نگو اینجوری بیشتر حقو بهت میده . .اگرم تونستی یه کم گریه زاری و عجز ناله کن که مگه من چیکارشون کردم و اینا . ولیییی . ولی انقدر از این عکسا بزار اینستا و پروفایل که جونشون در بیاد . دیگه ام نزار شوهرت بهشون پول بده .

گناهانت زیاده خواهرم!!!!

هم عروس اولی شدی

هم زن عابر بانک خانواده

شرایطت مثل خواهر منه...کلا عروسو مثل دوشاخه عابر بانک میدونن ...اگه عابر پول نداشته باشه میگن او نزاشت ک بده..هیچ وقتم از پسرشون تسکر نمیکنن....خواهر نو ک اومد ب بزار کهنه میشه؟؟؟البته ببخشیداا..ول همینه تو خانواده شوهر....معمولا طرز رفتار با عروس اول رو چون قبلا نداشتن بلد نیستن 

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

ببین من اوایل جاریم میومد شهرمون به من پیام میداد

منم همینطور

یه کوچه فاصله داریم باهم

یشهر دیگه زندگی میکتیم

یعد من چقدررررر کمکش کردم

چقد عزت چقد احترام

درحالیکه اون هیچی

یروز دیدم دزدکی اومدن شهرمون

مادرشوهرم گفت دارن میان

منم از اون به بعد با مشورت عاقلانه ی شوهرم کلا بی محلش کردم

چون داشت سوارم میشد

منم که خوب سواری میدادم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨