2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاري

697 بازدید | 76 پست

سلام خانما 

من مادرشوهرم و برادرشوهرم باهام مشكل دارن من اصلا كاري باهاشون ندارم رفتامد كم داريم به خاطر همين موضوع ولي بازم نيش خودشونو ميزنن 

من عروس بزرگم چند ماهه واسه همين برادرشوهرم زن گرفتن أولا رابطمون خوب بود يعني جاريم هر كار ميكرد بازم من با لبخند جوابشو ميدادم و هر جا بحثش ميشد حتي جلو مادرشوهرم من ميگفتم اره مامان دختر خيلي مهربونيه خانوادش خيلي خوبن و از اين حرفا ...

حالا اين وسطا خيلي كارا كردن كه من اصلا به روشون نياوردم كه ناراحت شدم مثل اينكه شام و ناهار چند بار مادرشوهرم خانواده جاريمو دعوت كرد أما مامان و باباي من رو نه در حالي كه مادرم هفته ي اولي كه أينا عقد كردن دعوتشون كرد خونمون ،،،، 

مشكل الان من اينه مادرشوهرم با خانواده جاريم رفتن مسافرت اصلا هم زنگ نزدن خداحافظي كنن باما ولي همون اول سفر كه رفتن من پيام دادم به جاريم سفر خوش بگذره عزيزم و از اين حرفا ، بعد از اون عكس ميزاشتن مادرشوهرم و جاريم من لايك ميكردم و كامنت ميزاشتم واسشون تا اينكه اونا برگشتن بعد چند روز من و شوهرم با خانوادم رفتيم سفر اونجا كه رسيديم ديگه زنگا شروع شد مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم كه تو چرا با اونا رفتي چرا پدر مادر خودتو نبردي سفر و از اين حرفا من ميخواستم بيام تو تعارف نكردي ،، اين روز اول ، روز دوم شد ما رفتيم بيرون عكس گزاشتم اينستا توي كپشن نوشتم #خانواده 

مادرشوهرم همون موقع عكس خودشو و خانواده جاريمو گذاشت نوشت خانواده يعني اين بازم ما چيزي نگفتيم عكس دومي كه گزاشتم خيلي واضح توي استوري فحش داد مارو بازم ما هيچي نگفتيم ولي از سفر كه اومديم شوهرم رفت دعوا با مادرش اوناهم با برادرشوهرم باهم شده بودن جواب ميدادن ... الان اونا منو بلاك كردن حالا من چه رفتاري داشته باشم باهاشون؟؟؟

دليل بد بودنشون باهام أينه شوهرم من وضع ماليش خوبه هميشه كمك خانوادش ميكرده و ميكنه در حالي كه اونا اصلا خودشون نياز ندارن الانم شوهرم صد ميليون يك بار فقط كمك برادرشوهرم كرده حالا پولايي كه به مادرش ميداده ما اصلا حساب نميكنيم ولي اونا بيشتر از اين توقع دارن به همه هم ميگن پسرم كمك نميكنه اصلا!!!!! برادرشوهرم از شوهرم پول ميگيره خرج لباساي مارك خودشو زنش ميكنه و....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عجب خانواده ای...مث بچه هان😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

اصلا چرا باید انقدر تحویل میگرفتی؟!

شما این کار مسخره و بچه‌گانه‌ی بلاک رو انجام نده اما مادامی که رفتارشون اینجوریه تا عذرخواهی نکردن اونجا نرو 

جلوی همسرت رو نگیر بزار اگه خواست بره اما تو نرو

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))