سلام دوستان خوب هستید؟ من بنابه دلایلی که تا حد زیادی هم شخصی هستش بعد از ۳ سال درس خوندن احساس میکنم نه رشته مو دوست دارم نه دانشگاهمو (دانشجوی رشته ی برنامه ریزی دانشگاه پیام نور شهرمون هستم)اما الان دیگه میخوام برم دنباله علاقه ام(حقوق دانشگاه تهران)اما خانواده ام فقط در صورتی اینو قبول میکنن که من بگم تغییر رشته دادم و ارشد اون رشته(حقوق دانشگاه تهران) رو قبول شدم و این برای من غیر ممکنه اینه که میخوام دورشون بزنم🤪وقت میزارم و دوباره کنکور میدم اگه قبول شدم که قبولیش کار حضرت فیله بهشون میگم ارشد قبول شدم الان سوالم از شما اینه آیا موقع ثبت نام دانشگاه و ثبت نام خوابگاه اگه بابام باهام بیاد متوجه میشه من کارشناسی قبول شدم؟بابام فقط اونجا حضور خواهد داشتاااا نمیزارم هیچ فرمی چیزی پر کنه
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
اولا اینک شما مطمئنا میتونی دوما اینک تنها برید ثبت نام من حال روحیم اصلا خوب نیس ولی خوشحال شدم از تصمیم و جسارتتون امیدوارم و مطمئنم میرسید ب ارزو و علاقتون