سلام دوستان خوب هستید؟ من بنابه دلایلی که تا حد زیادی هم شخصی هستش بعد از ۳ سال درس خوندن احساس میکنم نه رشته مو دوست دارم نه دانشگاهمو (دانشجوی رشته ی برنامه ریزی دانشگاه پیام نور شهرمون هستم)اما الان دیگه میخوام برم دنباله علاقه ام(حقوق دانشگاه تهران)اما خانواده ام فقط در صورتی اینو قبول میکنن که من بگم تغییر رشته دادم و ارشد اون رشته(حقوق دانشگاه تهران) رو قبول شدم و این برای من غیر ممکنه اینه که میخوام دورشون بزنم🤪وقت میزارم و دوباره کنکور میدم اگه قبول شدم که قبولیش کار حضرت فیله بهشون میگم ارشد قبول شدم الان سوالم از شما اینه آیا موقع ثبت نام دانشگاه و ثبت نام خوابگاه اگه بابام باهام بیاد متوجه میشه من کارشناسی قبول شدم؟بابام فقط اونجا حضور خواهد داشتاااا نمیزارم هیچ فرمی چیزی پر کنه
یه سال بیشتر نداری بشین اینو بخون، مدرکت رو بگیر بعد حالا یا برا لیسانس یا فوق بشین برا دانشگاه تهران تلاش کن یعنی یه سال خیلی زیاده؟ که بخوای سه سال رو تلف کنی، گول خانوادت بزنی از اون طرف یه ترس همیشگی دنبالت باشه که نفهمن تازه اگه قبول بشی
ببین جسارت به کنار علاقه به کنار، احساسی رفتار نکن پاتو یه جا نذار که زیرش خالی باشه، وگرنه کی گفته هدفت رو دنبال نکن درست که تموم شد با جدیت بشین بخون برا جایی که دوست داری