2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
عزیزم ی سال دیگه مونده اینو تموم کن بعد بشین بخون اگه ببینن هدف داری و بخاطرش زحمت میکشی و قبول شدی ...

اره خب اینو تموم میکنم قطعا اما عمرا‌ خانواده ام نمیزارن من برم از اول کارشناسی بخونم اینه که باید دروغ بگم

یه سال بیشتر نداری بشین اینو بخون، مدرکت رو بگیر بعد حالا یا برا لیسانس یا فوق بشین برا دانشگاه تهران تلاش کن یعنی یه سال خیلی زیاده؟ که بخوای سه سال رو تلف کنی، گول خانوادت بزنی از اون طرف یه ترس همیشگی دنبالت باشه که نفهمن تازه اگه قبول بشی 

خدایا خودت کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اصلنم قبولیش سخت نیست... برای هدفتون برنامه ریزی کنید و تلاش کنید ... قبول میشین حتما. اما با ...

خیلی ممنونم بابت امید دادنتون اما من چاره ای ندارم باید دروغ بگم تا به هدفم برسم

عزیزم خوابگاهم میپرسیدم چون توابگاه ما طبقات مقطع ها حرف میزد  ولی مطمئنی پدرتو راه میدن؟؟؟؟😐 ...

جدی؟ مرد راه نمیدن؟ چه عالی خوابگاهاتون برا شهر تهرانه آیا؟ 

ببین جسارت به کنار علاقه به کنار، احساسی رفتار نکن پاتو یه جا نذار که زیرش خالی باشه، وگرنه کی گفته هدفت رو دنبال نکن درست که تموم شد با جدیت بشین بخون برا جایی که دوست داری

خدایا خودت کمکم کن 
جدی؟ مرد راه نمیدن؟ چه عالی خوابگاهاتون برا شهر تهرانه آیا؟ 

ن خوابگاهمون خراسان بود ولی مرد راه نمیدن مطمئنم 

من با برادرم رفتم نگهبانی موند من رفتم داخل حتی وسیلهامم اجازه ندادن بیاده

ن خوابگاهمون خراسان بود ولی مرد راه نمیدن مطمئنم  من با برادرم رفتم نگهبانی موند من رفتم داخل ...

پبت نام خوابگاه سخته و دنگ و فنگ داره؟ رفت و امد فراوون داره آیا؟

ی ازمایش و معرفی نامه دانشگاس 

ازمایش چی؟دخترک کوچه بغلیه عزیز اینو به من بگو که من میتونم در مورد مقطعم یه جوری بابامو بپیچونم واسه ثبت نام خوابگاه میگماااا

ازمایش چی؟دخترک کوچه بغلیه عزیز اینو به من بگو که من میتونم در مورد مقطعم یه جوری بابامو بپیچونم واس ...

برا خابگا رفتن باید ازمایش خون بدی فک کنم واس این ک بیماری نداشته باشی 

این ک پدرتو داخل خوابگاه نمیذارن مطمئنم ولی 

اون موقع ک معرفی نامه واس خوابگاه میگیری از دانشگا فک کنم مقطع تحصیلیتو بپرسن