😂😂😂😂 زود خوب میشه نگران نباش باز یادت میره و همون اش و همون کاسه
بسوزه پدر تجربه😂😂😂والا من تازه عروسم هربارم کلی مکافات دارم سر این موضوع بدتر اینکه دیر ب دیر میبینیم همو،همیشم میگه از دفه بعد دگ مراعات میکنم باز دفه بعد تا میرسه خونه جوگیر میشه تموم ک میشه مظلوم نگام میکنه میگه عه باز زیاده روی کردم ببخشید😕
بسوزه پدر تجربه😂😂😂والا من تازه عروسم هربارم کلی مکافات دارم سر این موضوع بدتر اینکه دیر ب دیر میب ...
منم همین مشکلو دارم تازه بانو شدم زیر دلم و پهلوم درد میگیره در حدبدی از بچها پرسیدمگفتن عفونت داری
خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
منم همین مشکلو دارم تازه بانو شدم زیر دلم و پهلوم درد میگیره در حدبدی از بچها پرسیدمگفتن عفونت داری
تازه رفتم دکتر عفونت ندارم اصلا،ماه اول عفونت وحشتناک گرفته بودمدلدرد شدید در حد گریه سوزش داشتم انگار بدنم سوخته بود اصلا نمیزاشتم نزدیکم بشه ولی بعد اون دگ عفونت ندارم