دلبرآقاش مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 98 عنوان درد زیر شکم | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 18 پست خانوما کسی میدونه دلیل دلدرد بعد رابطه چیه و چطوری میشه تسکینش داد؟ کاش فقط چهارسال برگردم عقب😔 1398/06/15 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denris عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 903 تازه رفتم دکتر عفونت ندارم اصلا،ماه اول عفونت وحشتناک گرفته بودمدلدرد شدید در حد گریه سوزش داشتم انگ ... ب خاطره شدتشه سوزشم میتونه از وسیله جلوگیری باشه
arrrrmaaaan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2860 بسوزه پدر تجربه😂😂😂والا من تازه عروسم هربارم کلی مکافات دارم سر این موضوع بدتر اینکه دیر ب دیر میب ... اره والا😂😂😂😂مردا همینجورین من چند بار تو اقدام بودم میگفتم مراقب باش اصن انگار یادش میرفت تازه واسه من که دور نبودیم از هم اینحور بودیم😑 بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
دلبرآقاش مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 98 اره والا😂😂😂😂 مردا همینجورین من چند بار تو اقدام بودم میگفتم مراقب باش اصن انگار یادش میرفت ... الان بهش گفتم بخاطر کارای توعه دلم درد میکنه میخنده میگه نخیر داری پریود میشی کاش فقط چهارسال برگردم عقب😔
arrrrmaaaan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2860 الان بهش گفتم بخاطر کارای توعه دلم درد میکنه میخنده میگه نخیر داری پریود میشی 😂😂😂بزار تو حال خودش باشه الان شاده بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم