2777
2789

خدانکنه نازم..

چرا چیشده؟؟؟ 

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه نازم.. چرا چیشده؟؟؟ 

یکیو که بخاطر خیلی تلاش کردم بخاطرش سختی کشیدم کلی حرف شنیییدم خیلی راحت بهم گفت اگه میخای برییی بروووو یعنی بعد این همه زجر من برای به دست اوردنش راحتتت منو پس زد گف برو ل درک برام مهممم نییست تو نباشییی هستنننن 😭😭😭💔💔بخدا خسته شدممممم چقد دلمو شکوووندن😭😭

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
یکیو که بخاطر خیلی تلاش کردم بخاطرش سختی کشیدم کلی حرف شنیییدم خیلی راحت بهم گفت اگه میخای برییی برو ...

الهی ک تاوان دل شکستتو بدن...خودش ب کارش پی ببره...عزیزم حتما لیاقتت رو نداره دیده اینقد براش مهمی خاسته غرور وشخصیتت رو خرد کنی فقط ب هیچ عنوان اصرار نکن چون بدتر هوابرش میداره هرچقدر بی محلی کنه بیشتر جذبت میشه ....تجربه ثابت کرده

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
الهی ک تاوان دل شکستتو بدن...خودش ب کارش پی ببره...عزیزم حتما لیاقتت رو نداره دیده اینقد براش مهمی خ ...

نمیتونم بهش بی محلی کنم دوسش دارم احمقمممم چیکاااار کنممممم😭😭😭

نمیتونم بهش بی محلی کنم دوسش دارم احمقمممم چیکاااار کنممممم😭😭😭

چندسالشه ؟؟؟فامیلتونه؟؟

بخدا خسته شدم از بس هر موقع ناراحت شدم ریختم تو خودم😭😔

نریز توخودت ی چیزی بگم؟؟یه راهی بگم امتحان کنی؟؟

بگو عزیزم

نامه نوشتن به فرشته هارو شنیدی

نامه نوشتن به فرشته هارو شنیدی

ی کار اشتباه کردم بهش پیام دادم تو واتساپ حالا زدم پاکشون کردم😔چیکار کنم بخدا طاقت دوریشو ندارم دارم میمیرم

ی کار اشتباه کردم بهش پیام دادم تو واتساپ حالا زدم پاکشون کردم😔چیکار کنم بخدا طاقت دوریشو ندارم دار ...

ببین نامه ب فرشته هارو خیلیا تجربه کردن وجواب داده.بروتاپیک قبلمو بخون سوالی داشتی بپرس.توباید الان ب فرشته عشق اون پسره نامه بنویسی

تو نامه بنویس فرشته عشق فلان اسم فامیلیش با قدرت الهی ک در اختیار داری .. خواسته هاتو ک محبتت تو قلبش قرار بده ک دوست داشته باشه ک پیام بده یا ... اخر از،خدا فرشته تشکر کن ......