2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
ببین نامه ب فرشته هارو خیلیا تجربه کردن وجواب داده.بروتاپیک قبلمو بخون سوالی داشتی بپرس.توباید الان ...

ممنون عزیزم حتما انجام میدم

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

به نام خدای مهربان

سلام برتو ای فرشته ی عشق مثلا سعیدمحمدی باقدرت. الهی ک اختیار داری کاری کن که سعید محمدی علاقه اش ب من چندبرابر شود محبت زیادی بکند ورابطه عاشقانه وابدی بامن داشته باشد...ازتو تشکرمیکنم فرشته عشق...

ازتو سپاس گذارم خدای مهربان

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هروز یک نامه بنویس نباید کسی بدونه باید لباس وتنت تمیز باشه وجای اروم بنویسی تا 15 یا 40 روز حتما باید 15روز یا 40 روز باشه...اخرشم نامه رو تا میکنی مینویسی روش برسد ب دست خدا...تا 15 یا 40 روز ادامه بده واخر همه نامه هارو بریز تو اب روان

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
ممنون گلمم😔❤

حس میکنم زیاد اعتقاد نداری