2777
2789

پاهامو ليزر كردم با دستگاه الكساندريت كندلا ٢٠١٨

٨جلسه به طور كامل خيلي واضيم انشالا واسه زير بغل و بيكيني ميرم

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
پاهامو ليزر كردم با دستگاه الكساندريت كندلا ٢٠١٨ ٨جلسه به طور كامل خيلي واضيم انشالا واسه زير بغل و ...

منم دارم باهمین دستگاه میرم خیلی عشقه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاهامو ليزر كردم با دستگاه الكساندريت كندلا ٢٠١٨ ٨جلسه به طور كامل خيلي واضيم انشالا واسه زير بغل و ...

من دو هفته پیش رفتم بیکینی و زیر بغل با همین دستگاهی ک برا شما انجام دادن 

بیکینی خیلی درد داشت

بعد کل این 8 جلسه چقذر شد؟

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
من دو هفته پیش رفتم بیکینی و زیر بغل با همین دستگاهی ک برا شما انجام دادن  بیکینی خیلی درد داش ...

اره درد داره 

من وقتي ميرم كلينيك زايلاپي ميزنم بعد ميرم زير دستگاه

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
من دو هفته پیش رفتم بیکینی و زیر بغل با همین دستگاهی ک برا شما انجام دادن  بیکینی خیلی درد داش ...

کرم بیحسی باید میزدی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بعد کل این 8 جلسه چقذر شد؟

عزيزم جلسه اي ٢٥٠

زایلاپی کرمع؟

پماد بي حسيه 

2790
2778
2791
2779
2792