2777
2789
جلسه ای چقد گرون شده اینجا پکیج میزارن جلسه ای ۴۰۰ با همین دستگاه

عزیزم دستگاه با دستگاه فرق داره من قبل این یه جای دیگه رفتم با همین دستگاه ۵۵۰ جلسه ای ولی یک درصد هم جواب نداد تو ۶ جلسه انگاری پولمو ریختم دور ولی این یه تومنیه عالی بود سه جلسه رفتم همش الان ۹ ماه گذشته ولی درنیومده موها فقط ۱۰ درصدش دراومده که طبیعیه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوندم تاپیکتونو الکس کندلا ۲۰۱۸ بهتره یا ۲۰۱۹ ؟

خب مسلما 2019 جدیدتر و بروز تره بهتر از 2018 هست

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
عزیزم دستگاه با دستگاه فرق داره من قبل این یه جای دیگه رفتم با همین دستگاه ۵۵۰ جلسه ای ولی یک درصد ه ...

ای وای من الان 5 جلسه با الکس کندلا رفتم 550 جوابدهیش خیلی خوبه ینی مثه شما میشم؟ شما تو طول جلسات ریزش نداشتین؟

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ای وای من الان 5 جلسه با الکس کندلا رفتم 550 جوابدهیش خیلی خوبه ینی مثه شما میشم؟ شما تو طول جلسات ر ...

داشتم ولی قابل توجه نبود یا اگه ریزش داشت دوباره درمیومد 

من برا بیکینی استرس گرفتم جلسه ی اولم بود ترسیدم اسیب بم وارد شه چون مجردم اخه دستگاه خنک کنندش هس ک ...

اخه نمیدونم چی بگم اینو باید از دکتر زنان بپرسی شاید واقعا اسیب بزنه چون کولینگش شدیده

داشتم ولی قابل توجه نبود یا اگه ریزش داشت دوباره درمیومد 

شاید دستگاهش کندلا نبوده دروغ میگفتن

2827
2791
2779
2792