2777
2789
جلسه ای چقد گرون شده اینجا پکیج میزارن جلسه ای ۴۰۰ با همین دستگاه

عزیزم دستگاه با دستگاه فرق داره من قبل این یه جای دیگه رفتم با همین دستگاه ۵۵۰ جلسه ای ولی یک درصد هم جواب نداد تو ۶ جلسه انگاری پولمو ریختم دور ولی این یه تومنیه عالی بود سه جلسه رفتم همش الان ۹ ماه گذشته ولی درنیومده موها فقط ۱۰ درصدش دراومده که طبیعیه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوندم تاپیکتونو الکس کندلا ۲۰۱۸ بهتره یا ۲۰۱۹ ؟

خب مسلما 2019 جدیدتر و بروز تره بهتر از 2018 هست

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
عزیزم دستگاه با دستگاه فرق داره من قبل این یه جای دیگه رفتم با همین دستگاه ۵۵۰ جلسه ای ولی یک درصد ه ...

ای وای من الان 5 جلسه با الکس کندلا رفتم 550 جوابدهیش خیلی خوبه ینی مثه شما میشم؟ شما تو طول جلسات ریزش نداشتین؟

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ای وای من الان 5 جلسه با الکس کندلا رفتم 550 جوابدهیش خیلی خوبه ینی مثه شما میشم؟ شما تو طول جلسات ر ...

داشتم ولی قابل توجه نبود یا اگه ریزش داشت دوباره درمیومد 

من برا بیکینی استرس گرفتم جلسه ی اولم بود ترسیدم اسیب بم وارد شه چون مجردم اخه دستگاه خنک کنندش هس ک ...

اخه نمیدونم چی بگم اینو باید از دکتر زنان بپرسی شاید واقعا اسیب بزنه چون کولینگش شدیده

داشتم ولی قابل توجه نبود یا اگه ریزش داشت دوباره درمیومد 

شاید دستگاهش کندلا نبوده دروغ میگفتن