موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
حساسش نکن که بدتر میکنه مخصوصا اگه تازه ازدواج کردی.حالا خونه فک و فامیل نباید بره ولی خونه مادرش ولش کن.خودش کم کم کمتر میره
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
این دیگه از اون حرفا بودااااااا.... طرف بچشو یه عمر بزرگ کرده داده دست یکی دیگه حالا میگه دوست ندارم شوهرم بره بهش سر بزنه... مثل اینکه عروستون دیگه نزاره داداشت بدون اون بیاد به مامانت سر بزنه...من خودم عروس یه خانواده هستم بنظر من بعضی وقتا لزومی نداره یه عروس یا یه داماد خیلی چیزارو بدونن... منکه اصلا با این که همسرم بره خونه مامانش یا خوهراش مشکلی ندارم
واسه من مهم نیست چون چیزی بر علیه من گفته نمیشه چون از عکس العملش میترسن😕😕
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین