2777
2789
عنوان

بتا ٣٩/٢

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست
ببخشید یه سوال مگ بتا واسه بارداری باید چند باشه

سلام بتا بالای ۲۰۰۰باشه ساک جنین تو سونو تازه دیده میشه عزیزم

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
به نظرت كم افزايش پيدا نكرده؟!

بخاطر اینه زود ازمایش دادی خیلی. بذار ۲۰روز از لقاح بگذره عقب بندازی

البته منم عجولم خیلی ۹روز بعده امپول اچ سی جی بی بی زدم بعده ۱۰ دقیقه خط انداخت 😁 که معتبر نیس فعلا منتظرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من‌ ماه پیش روز ۲۸ سیکل که بی بی هاله داشته آزمایش دادم بتا ۳۳ بود 

و‌۳۶ ساعت بعد هم شد ۴۴ 

ولی بی بی چک انگار کم رنگنر از روز اول می‌شد 

و بارداریم شیمیایی بود 😔😔

الان هم‌ روز ۲۵ سیکل هستم بی بی چک منفی بود 

بخاطر اینه زود ازمایش دادی خیلی. بذار ۲۰روز از لقاح بگذره عقب بندازی البته منم عجولم خیلی ۹روز بعده ...

منم از يك هفته بعد تخمك گذاري حاله ميندازه ولي اونا دير مينداخت مثلا ده دقيقه بعد ولي از سه شنبه زود ميندازه

خدا شكرت🙏🏻 
😩🥺ابعد دوسال و نيم انتظار هركي باشه عجله دار ميشه😭😭

ان شاالله که خدا به همه چشم انتظارها زودی نی نی بده ان شاالله تاپیک میزنی مژده بارداریت و سلامتی نی نی توراهی تو بدی عزیزم

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
😩🥺ابعد دوسال و نيم انتظار هركي باشه عجله دار ميشه😭😭

خوب گلم اینطوری ک اذیت میشی.

توکل کن ب خدا بذار ی هفته دیگه بگذره بعد برو آزمایش

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بارداري شيميايي چيه؟

بارداری شمیایی بخاطر قرص مثبت شده مثلا ال دی بخوری بی بی چک مثبت کاذب میشه

استارتر روز چند دوره بی بی چک زدی و‌ارمایش دادی  علائم چی داری  من کمرم داره میشکنه و‌در ...

پريودام منظم نيست با دارو ٣٥روزست و امروز ٣٢هستم ولي هيچ اين ماه دارو نخوردم

بي بي رو از شنبه اين هفته ميزنم بعد نيم ساعت حاله مينداخت كه سه شنبه بعد ده مين انداخت رفتم ازمايش بتا ٣٧/٦بود نوشته بود بعد ٤٨ساعت تكرار كه من نتونستم صبركنم و ٣٦ساعت بعد رفتم و بتا ٣٩/٢شده

خدا شكرت🙏🏻 
بارداری شمیایی بخاطر قرص مثبت شده مثلا ال دی بخوری بی بی چک مثبت کاذب میشه

خب ازمايشم اونجوري نشون ميده؟ من امپوا اچ سي جي زدم

ولي خوب دوتا افزايش داشته برام اگه اونجوري باشه بايد كم ميشد

خدا شكرت🙏🏻 
نه معمولا ٣٥روزه ميشم امروز ٣٢هست البته خودم پريود نميشم با قرص و دوا كه اين ماه نخوردم

خب عزیزم حیلی خیلی زوده بزار چند روز از موعدت بگذره بعد برو از بده

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
پريودام منظم نيست با دارو ٣٥روزست و امروز ٣٢هستم ولي هيچ اين ماه دارو نخوردم بي بي رو از شنبه اين ه ...

احتمال اینکه باردار باشی زیاده ولی دیگه سر سونو رفتن عجله نکن بزار بتا بره بالا زیر ۱۵۰۰اصلا احتمال اینکه ساک جنین تو سونو واژینال دیده نشه زیاده قشنگ من گذاشتم هفته هشتم رفتم سونو قلب جنینم دید. عجله نکن سونو هی بدی خوب نیست. خودت حساب کن هفته ۶م قلب داره ولی برای آسودگی بهتر هفته هشتم برو سونو بازم ببین دکترت چی صلاح میدونه