بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😩🥺ابعد دوسال و نيم انتظار هركي باشه عجله دار ميشه😭😭
خوب گلم اینطوری ک اذیت میشی.
توکل کن ب خدا بذار ی هفته دیگه بگذره بعد برو آزمایش
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
استارتر روز چند دوره بی بی چک زدی وارمایش دادی علائم چی داری من کمرم داره میشکنه ودر ...
پريودام منظم نيست با دارو ٣٥روزست و امروز ٣٢هستم ولي هيچ اين ماه دارو نخوردم
بي بي رو از شنبه اين هفته ميزنم بعد نيم ساعت حاله مينداخت كه سه شنبه بعد ده مين انداخت رفتم ازمايش بتا ٣٧/٦بود نوشته بود بعد ٤٨ساعت تكرار كه من نتونستم صبركنم و ٣٦ساعت بعد رفتم و بتا ٣٩/٢شده
پريودام منظم نيست با دارو ٣٥روزست و امروز ٣٢هستم ولي هيچ اين ماه دارو نخوردم بي بي رو از شنبه اين ه ...
احتمال اینکه باردار باشی زیاده ولی دیگه سر سونو رفتن عجله نکن بزار بتا بره بالا زیر ۱۵۰۰اصلا احتمال اینکه ساک جنین تو سونو واژینال دیده نشه زیاده قشنگ من گذاشتم هفته هشتم رفتم سونو قلب جنینم دید. عجله نکن سونو هی بدی خوب نیست. خودت حساب کن هفته ۶م قلب داره ولی برای آسودگی بهتر هفته هشتم برو سونو بازم ببین دکترت چی صلاح میدونه
پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂