2777
2789

دوماه دیگه عروسیمه نمی دونم ازکوحا شروع کنم میشه کمک کنین حتا ریز به ریز کارارم بگین ممنون میشم ـ

میخوام جلو خونواده شوهر کم نیارم😜😜

تعداد رای : 6
نظرسنجی
هنوز زوده
1
16%
نمی دونیم
5
83%

از دوران مجردی لذت ببر فقط

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

دو ماه ؟ خونه ات رو چیدی ؟ باغ یا تالار رزرو کردی ؟یه شب باید امتحانی برای تست موزیک و کیفیت غذا و نحوه پذیرایی بری تالار رفتی ؟  لباس عروست رو انتخاب کردی ؟ آرایشگاهت رو چی ؟ حتی مدل شینیون و تاج و تورت رو هم باید انتخاب کنی و نزاری دقیقه 90 - لیست مهمونایی که میخواین دعوت کنین رو اماده کردی . مدل سفره عقدت رو انتخاب کردی - اگه میخوای به مهمونا گیفت بدی باید به فکرش باشی و سفارش بدی - با فیلمبردار و عکاس قرارداد بستین ؟ کارت عروسی هم باید بدی چاپ کنن . ارایشگاه اقای داماد رو هم باید انتخاب کنی . کتو شلوار دامادی و کفش خریدی ؟ برای خودن کیف و کفش باید بخری .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
2805
یاخدا چه کارها که نکردم باید شروع کنم 

اول از همه یه چک لیست اماده کن و اولویت بندی کن بعد هرکدوم رو انجام میدی روش خط بکش - گل فروشی و ماشین عروس رو یادم رفت بگم - تازه اینا کارای خودتون دو تاست من که باید بقیه رو هم هندل می کردم مثلا لباس مامانم و لباس خواهرم رو و .....

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
2801