2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست

اولین بارم ک دیدمش عکسشو دیدم فقد عکسی ک فرستاد دونفر توش بودن یکیش خوشگل بود یکیش معمولی رو به...یهو جا خوردم گفتم نکنه اون باشه😂😓ازش پرسیدم تو کدومی تا تایپ کنه بگه ب اندازه ی ساعت گذش برام😂😂😄

آره😂😂 از نزدیکم گف ولی اولین بار ها پشت گوشی بود چون یکم رودروایسی داشتیم اونموقه باهم😂😂

میخوای باهاش ازدواج کنی جدیه قضیه؟ازطرف دوتاتون؟ یا واسه رهایی ازتنهایی وعشق وحال باهم دوستین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای باهاش ازدواج کنی جدیه قضیه؟ازطرف دوتاتون؟ یا واسه رهایی ازتنهایی وعشق وحال باهم دوستین؟ 

خییییلی همو دوس داریم🤗دوس داریم ازدواجم کنیم ولی باید ببینیم تقدیرمون چیه😆

اولین خاطره ک یادم میاد.. مسافرت بودیم ی روز با نامزدم و خواهرم رفتیم بیرووون 😍😍 بعد نامزدم برا اینک منو ببوسه پیش ی بستنی فروشییی ک خیلی شلوغ بود وایساد و  خواهرمو فرستاد بستنی بگیره😍🥰😋خواهرمم ک بچه زرنگ .. از صف جلو زده بود ... زودی اومد😢😂

اولین خاطره ی بچه کی اولین روز عقد هراولینی 

خاطره بچگی😑.. ما خارج از کشور رفتیم پیش عمه هاام برای اولین بار.. همیشه با دختر و پسرش بازی میکردیم .. گذشت و گذشت تا شبی ک فرداش قرار بود بیایم ایران.. بازی قایم موشک کردیم .. نمیدونم من یا پسر عمم سنگ زد تو چشم پسر خالش ..😖 اخه اونجا تاریک بود بعد هردومون سنگ پرتاپ کردیم ... ولی افتاد گردن من .. مامان پسره کلی زدش .. خیلی بد بوود 😑... 

عقد ک نکردیم ... 

ولی اولین حرف روز نامزدیمون.. نامزدم بهم گفت اینستا داری 😂😑