2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست

اولین بارم ک دیدمش عکسشو دیدم فقد عکسی ک فرستاد دونفر توش بودن یکیش خوشگل بود یکیش معمولی رو به...یهو جا خوردم گفتم نکنه اون باشه😂😓ازش پرسیدم تو کدومی تا تایپ کنه بگه ب اندازه ی ساعت گذش برام😂😂😄

آره😂😂 از نزدیکم گف ولی اولین بار ها پشت گوشی بود چون یکم رودروایسی داشتیم اونموقه باهم😂😂

میخوای باهاش ازدواج کنی جدیه قضیه؟ازطرف دوتاتون؟ یا واسه رهایی ازتنهایی وعشق وحال باهم دوستین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای باهاش ازدواج کنی جدیه قضیه؟ازطرف دوتاتون؟ یا واسه رهایی ازتنهایی وعشق وحال باهم دوستین؟ 

خییییلی همو دوس داریم🤗دوس داریم ازدواجم کنیم ولی باید ببینیم تقدیرمون چیه😆

اولین خاطره ک یادم میاد.. مسافرت بودیم ی روز با نامزدم و خواهرم رفتیم بیرووون 😍😍 بعد نامزدم برا اینک منو ببوسه پیش ی بستنی فروشییی ک خیلی شلوغ بود وایساد و  خواهرمو فرستاد بستنی بگیره😍🥰😋خواهرمم ک بچه زرنگ .. از صف جلو زده بود ... زودی اومد😢😂

اولین خاطره ی بچه کی اولین روز عقد هراولینی 

خاطره بچگی😑.. ما خارج از کشور رفتیم پیش عمه هاام برای اولین بار.. همیشه با دختر و پسرش بازی میکردیم .. گذشت و گذشت تا شبی ک فرداش قرار بود بیایم ایران.. بازی قایم موشک کردیم .. نمیدونم من یا پسر عمم سنگ زد تو چشم پسر خالش ..😖 اخه اونجا تاریک بود بعد هردومون سنگ پرتاپ کردیم ... ولی افتاد گردن من .. مامان پسره کلی زدش .. خیلی بد بوود 😑... 

عقد ک نکردیم ... 

ولی اولین حرف روز نامزدیمون.. نامزدم بهم گفت اینستا داری 😂😑