2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست

اولین خاطره غم انگیز زندگیم 6سالگی ازدست دادن بابام بود😢  

7سالگی دبستان؛ اولین خاطره مدرسه اولین روز مدرسه با یه کشیده مامانم ک عقل ازسرم پرید رفتم مدرسه 

اول راهنمایی؛  نامزدی وعقدم  

دوم راهنمایی ؛متاهل شدنم😢

سوم راهنمایی ؛باردارشدنم ومادرشدنم 

آره ساراها همیشه خاصن  اما وقتی یه مشکلی تو زندگیت پیش بیاد دیگه همه روحت رو می‌بره  &nbs ...

مشکلت هرچیزی که هست ارزش غصه خوردن نداره

برو باشگاه بخند بگرد برقص شوخی کن شاد باش

گور بابای همه دشمنات ولشون کن

هیچ چیزی ارزش ناراحتی نداره

I am a queen because I have a cute mad king

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی اصلا اینجوری شدین؟؟؟؟؟ هیچی شوهرم افتاده گوه خوردن 

خیلی طولانیه گلاره اما از طرف من هیچ مشکلی نبود اون کلا من واسش اهمیت نداشتم 

جوری که از وقتی رفتم حتی به پیام هم نداد 

فقط غصه همینو میخورم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من اولین بار بعداز زایمان تو بیمارستان رو ویلچر داشتن میبردنم تو بخش ک یهو دیدم همسرم تنها نشسته ی گ ...

بعد زایمان صدای گریه ی بچه ام ارومم کرد دادنش بغلم شیرش بدم اشکام میریخت یه حس خواص بود واسه اولین بار یکی از وجود خودت تواغوشت باشه شیر دادن بهش ارومم کردمنم صدام درنمی اومد من روتخت بودم داشتن میبردنم توبخش بعدهمسرم ومامانم اومدن بالا سرم همسرم دستم روگرفت محکم دستم روفشارمیدادومیپرسید چطوری بعد رسیدیم به اتاق مامانم اومد بچه رو عوض کرد رفت دستشرو بشوره همسرم یه بوس اب دارم کرد گفت دستت دردنکنه خسته نباشی

خیلی طولانیه گلاره اما از طرف من هیچ مشکلی نبود اون کلا من واسش اهمیت نداشتم  جوری که از وقتی ...

به یه ورت ولش کن حق و حقوقتو بدا اگر مرد تشدیف داره بعد بره گمشه سگ خر الاغ نره خر یابو

و دیگر هیچ...

مشکلت هرچیزی که هست ارزش غصه خوردن نداره برو باشگاه بخند بگرد برقص شوخی کن شاد باش گور بابای همه د ...

آخه سارای عزیز خودت یادمه این مشکل  رو واست پیش امده قبلاو تو هم خیلی واست مهم بود 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
خواهر من ولش کن لیاقتتو نداشته ک دنبالت نبوده غصه نخور بمیرم برا دلت

مرسی عزیزم

هروقت یادم میفته تو تمام این یکسال یکبار به پیام نداد یادش دقم میده 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

اولین خاطره ای که همیشه یادمه مال پیش دبستانیمه . یه معلم داشتیم خانوم فرید منش من عاشقش بودم روز آخر تو حیاط زار زار اشک میریختم و نمیتونستم ازش جدا بشم . 

اولین خاطره دانشگاهم روز ثبت نام بود من آبجوش رریخته بود رو پام و با پای باند پیچی شده رفتم واسه ثبت نام . 

اولین خواستگارم رو هم یادمه اصلا تو فاز ازدواج نبودم وقتی اومدن خونمون منم انگار مهمون معمولین صاف رفتم نشسستم کنارشون نیشم هم تا بنا گوشم باز بود البته بچه نبودم ولی کلا فاز فکریم تو ازدواج نبود . 

اولین جمله عاشقانه ای هم که از  شوهرم یادمه روز خواستگاری بود که به پدرم گفت من عاشق لبخند دخترتونم و قول میدم تو زندگی تمام تلاشم رو بکنم که این لبخند همیشه رو لبش باشه 

اولین بار که حامله شدم پوچ بود البته بدون آمادگی قبلی و فقط در حد آزمونو خطا بود که خوب اصلا نم یارزید و اذیت شدم 

اولین تکون بچه ام رو هم چند هفته پیش تو دلم حس کردم که با هیچ حسی تو دنیا قابل مقایسه نیست . 

تا بقیه اولین ها فعلا خدا نگه دار

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی