2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست
چقد ادمو ب فکر میبره این تاپیک .همش یدیقه خوشحااااله خوشحتل میشی یدیقه بغض میکنی.اولین ها واقفا جالب ...

من همیشه دنبال اولین هام عاشق این بغضهای شادم 

من اولین بار بعداز زایمان تو بیمارستان رو ویلچر داشتن میبردنم تو بخش ک یهو دیدم همسرم تنها نشسته ی گوشه اون لحظه انگار دنیارو بهم دادن ب زور صداش کردم بس ک حیغ زده بودم صدام گرفته بود یادش بخیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین خاطره فک‌کنم۲یا۳سالم‌بودم توحیاطمون راه میرفتم یه ستاره کوچولو پیدا کردم‌روزمین طلایی بود قشنگ یادمه

اولین خاطره مدرسه که تو ذهنمه کلاس اول ابله مرغون گرفتم ته کلاش نشستم همینویادمه حافظه بلندمدتم افتضاحه

اولین خاطره دانشگاه وقتی با هم اتاقیا ساعت۱۰شب ازخوابگاه یواشکی رفتیم‌بیرون که بریم سینما😅

فعلاهمینا بسه😂

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

اولین گ و زیدن یادت رفته بنویسی😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

اولین بار که عشقمو دیدم با‌کت وشلوار تو خواستگاریم❤

اولین بار که بوسیدم چقد ناشی بودیم😃

اولین بار که با هم مسافرت شمال رفتیم ۲هفته پیش چقد خوش گذشت❤

اولین بار که حس کردم‌دوسش دارم شب بود اونم خواب بود؛نامزدیم خونه ما خوابیده بود تو اتاقم؛خواب بود داشتم نوازشش میکردم نگاش‌میکردم انگار همون شب بدجوری مهرش افتاد به دلم از اونروز دیوونش شدم😍

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ای سارا ولش کن گور پدرش اه اعصابمو خورد میکنی همیشه

خخخخ آره متاسفانه با اون همه نامردی کرد بخدا چندین برابر شوهر تو بدی کرد 

چه خبر عزیزم از خودت

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
از یه سارا بعیده این همه ضعف😂 قوی باش تو زنده ای باید زندگی کنی نه اینکه زنده باشی

آره ساراها همیشه خاصن 

اما وقتی یه مشکلی تو زندگیت پیش بیاد دیگه همه روحت رو می‌بره  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

اولین روز مدرسه گریه کردم

اولین روز دانشگاه خیلی استرس داشتم خیلییی

اولین خاستگار لال مونی گرفتم پسره کلی حرف زد منتظر من موند هیچی نگفتم نمیدونم چ مرگم بود

مجردم بقیه رو تجربه نکردم

برام دعا کنید

زندگی یه سوپه و من یه چنگال لعنتی  
خیلی تلخه همیشه میگم انشاالله کسی درکش نکنه امضای شمام  تو همین سبک آره؟

نه. مال من راجع به میهن پرستیه. 

ولی آدم بی غیرت همه جا هست. غیرت داشتن فقط به هیکل و بزن بهادر بودن و نگذاری آفتاب و مهتاب ناموست رو ببینه نیست

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️