2777
2789
عنوان

بی خوابی شبانه...

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 34 پست
آره بابا اینا که میگم یا عرقشون یا دم نوشش کن بخور خواب آوره : بهارنارنج. گلاب. اسطوخدوس. بیدمشک. سن ...

وای واقعاااا؟؟؟؟ مرسی حتما امتحان میکنم ایشالا که جواب بده❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂گل گفتی

والللاااا....

من الان خودم نیاز به درمان دارم....

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
یه روز این کارو. کن مثلا پنج صبح که تازه داری میخوابی نه صبح بیدار شو ظهرم نخواب شب ساعت ده اینا ...

اره واقعا از امروز باید همینکارو کنم...

البته هر روز همینو میگم ولی نمیتونم خودمو نگه دارم دوباره میخوابم🤦🏻‍♀️

گفتم شاید اتفاقی بیدارین😉

نه بابا اتفاقی چیه...اونم ساعت ۳ و ۴۰ دقیقه....

مگه خلیم؟؟؟😐😐😐😐

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
نه بابا اتفاقی چیه...اونم ساعت ۳ و ۴۰ دقیقه.... مگه خلیم؟؟؟😐😐😐😐

خب همه ی ادما یه شبایی خوابشون نمیبره...ولی همه که هرشب اینطوری نیستن...بعضیا فقط بعضی شبا اینطورین

گرفتی منظورمو؟!🤔

خب همه ی ادما یه شبایی خوابشون نمیبره...ولی همه که هرشب اینطوری نیستن...بعضیا فقط بعضی شبا اینطورین ...

نه بابا من هر شب همین وضعم....😭😭😭😭😭😭

شوخی بود ولی واقعا درد منم هست...

تو ۳۶۵ روز سال ۳۵۰ روزشو تقریبا دیر میخوابم....برا سلامتی خیلی خیلی بده....میدونی؟😭😭😭😭😭

من همیشه قبل خواب چهارقل و ایت الکرسی میخونم ولی بعدش تا صبح میچرخم دور خودم

اره هرقل ۳باربخون ۳بارآیت الکرسی بخون ۳باراستغفرالله الذی لااله الاهوالحی والقیوم واتوب الیه بخون ۳۳بارسبحان الله ۳۳بارالحمدلله ۳۴بارالله اکبربخون بعددعاخواب اللهم باسمک اموت واحیابخون چشمت ببندبخواب تاوقتی خوابت نیومده استغفرالله بخون تاخوابت بیاد

نه بابا من هر شب همین وضعم....😭😭😭😭😭😭 شوخی بود ولی واقعا درد منم هست... تو ۳۶۵ روز سال ۳۵۰ رو ...

اره میدونم😭😭😭😭واس همین دنبال درمانشممم 

خیلی بده همه هم به ادم سرکوفت میزنن