2777
2789
عنوان

بیاید یکم بحرفیم

144 بازدید | 27 پست

والا شوهرم خوابه منم حس فیلم نگاه کردن نداشتم گفتم بیام اینجا بادوستان بحرفیم غیبت شوهرامونو بکنیم..در روز چندبار به شوهراتون زنگ میزنید سرکارن حالشونو بپرسید..عشق شما زیاده یا شوهرتون به شما..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱ بار واسه خرید فقط

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

منم مث توام ولی من دلم خیلی گرفته

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

اوایل زیاد زنگ می زدم دلتنگ می شدم همش...دیدم بدتر ازش دارم دور میشم...الان بیشتر سعی می کنم اون زنگ بزن خودم نهاین یه بار زنگ بزنم ولی کارش سبک باشه روزی سه بار زنگ میزنه