2777
2789
عنوان

دلخورم😢

252 بازدید | 27 پست

آبجیم ی مانتو خریده خیلی نازه

آبجیم تو عقده و دانشجوس

به مامانم گفتم مامان برا منم میگیری؟

گفت الان نه.هروقت خواهرت رفت خونه خودش برا دوتاتون میگیرم

منم ناراحت شدم

من وقتی دانشجو بودم اصلا اینقد به من بها نمیدادن اما الان برا خواهرم هر ترم یکی یا دوتا مانتو جدید میخره

کلا خیلی احساس میکنم تفاوت قائل میشه بینمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو دیگه حسادت نداره که

نه حسادت نیس من خودم کلی مانتو دارم

حدود ی ماهو نیمه ک ی مانتو جدید خریدم و اون برام مهم نیس الانم میتونم بخرم اما این تفاوت رو نمیتونم تحمل کنم

چون خواهرم پزشکی میخونه و من نخوندم....

چون سر درس خوندن و دانشگاه من اذیت نشدن و سر این شدن

چون من غر نمیزدم واین همش غر میزنه....

واسه همه اینا خواهرم ارزش داره و من ندارم؟؟...

نه حسادت نیس من خودم کلی مانتو دارم حدود ی ماهو نیمه ک ی مانتو جدید خریدم و اون برام مهم نیس الانم ...

همه پدرمادرا فرق میذارن اهمیت نده با خواهرتم صمیمی باش

مقصر پدرمادرتن نه خواهرت

I am a queen because I have a cute mad king
نه حسادت نیس من خودم کلی مانتو دارم حدود ی ماهو نیمه ک ی مانتو جدید خریدم و اون برام مهم نیس الانم ...

خب عزیزم خودت جواب خودتو دادی چون اون غر میزنه براش میگیرن ولی تو بچه خوبه ای فکر میکنن درکشون میکنی

عقد است!خودتم روش تاكيد داشتي! پس دليلش واضحه😌ميخوان جلو خانواده ي شوهر حس بدي نداشته باشه

مگه من خانواده شوهر ندارم؟؟

منم دلم میخواد جلوی خانواده شوهرم حس بهتری داشته باشم

البته اونا خیلی براشون مهم نیس اما دوس دارم منم به شوهرم بگم مامانم اینو برام خریده

خیلی برام مهمه

پدر مادرت عوض نمیشن ک پ الکی هودتو اذیت نکن

پدر مادرا ی بچه رو از بقیه بیشتر دوست دارن حتی اگه زشت تر یا خنگ تر باشه جالبیشم اینه ک قبول نمیکنن اینو

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

خونواده من تو این رقمای جزئی نه ولی تو رقمای گنده گنده و علی الخصوص مسائل رفتاری به دلیل ازدواج کردن خواهرم و اینکه مثلا جلوی شوهرش کلاس بزارنو ببرنش بالا و ... حق منو خیلی ضایع کردن الکی حقو میدادن به اون و بیشتر بهش بها میدادن.مخصوصا مادرم.جا داره بگم که چنان مثل سگ دست هر دوشون علی الخصوص مادرمو گاز گرفتن که من نمیدونم دلم خنک شه یا آتیش بگیره

همه پدرمادرا فرق میذارن اهمیت نده با خواهرتم صمیمی باش مقصر پدرمادرتن نه خواهرت

با خواهرم خوبیم

به مامانم هم خیلی کمک میکنم بخدا

حداقل تا جایی ک میتونم کمک میکنم اما چشمشو نمیگیره

تو ازدواج کردی چرا از خونوادت انتظار داری برات خرید کنن واقعا!،😐

مگه من بچه شون نیستم؟؟

همش میگه بینتون فرق نمیزارم اما من میبینم ک میزاره و این اذیتم میکنه

نگفتم همیشه برام خرید کنه ک

اما میتونه گاهی ی چیزی برا دلخوشیم بده