2777
2789
عنوان

دلخورم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
پدر مادرت عوض نمیشن ک پ الکی هودتو اذیت نکن پدر مادرا ی بچه رو از بقیه بیشتر دوست دارن حتی اگه زشت ...

بابام منو بیشتر دوست داره اما اگه چیزی بخوام ازش مامانم همراهی نمیکنه و حمایتم نمیکنه

خیلی دلخورم

در همین مورد کلی باهاش حرف زدم میگه باشه و بعدم هیچ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه من بچه شون نیستم؟؟ همش میگه بینتون فرق نمیزارم اما من میبینم ک میزاره و این اذیتم میکنه نگفتم ...

ببین خانمی ،اصلا حرفت منطقی نیست

خواهرت فعلا عقدِ،طبیعیه که خونوادت واسش خرید کنن 

شما کاملا مشخصه که خیلی حساس شدی

اصلا چطور روت شد به مامانت بگی واسه منم مانتو میخری😐😐

خب عزیزم خودت جواب خودتو دادی چون اون غر میزنه براش میگیرن ولی تو بچه خوبه ای فکر میکنن درکشون میکنی

وقتی میگه نه خیلی داغونم میکنه

الان همش دلم میخواد از این شهر بریم و شوهرم هم ی کار خوب داشته باشه

مگه من خانواده شوهر ندارم؟؟ منم دلم میخواد جلوی خانواده شوهرم حس بهتری داشته باشم البته اونا خیلی ...

عزیزم خواهرت الان تو خونه پدرته خب خرجشم با پدرته.واسه مجرد به حالت وظیفه باید بکنن واسه متاهل به حالت محبت که دوماد پررو نشه.مثلا کادو سالگرد ازدواج تولد بچه عیدی.یعنی میگی به شما به هیچ بهونه کادو نمیدن؟

عزیزم خواهرت الان تو خونه پدرته خب خرجشم با پدرته.واسه مجرد به حالت وظیفه باید بکنن واسه متاهل به حا ...

میدونی گاهی انقد حرصم میگیره دلم میخواد برم ی عالمه مانتو یا هرچی بگیرم ک بفهمن نیاز ندارم بلکه دوست دارم ک اونا هم برام کاری کنن

امسال تولدم قهر کرد و برام چیزی نگرفت

خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم

نه عزیزم 

چطور این همه آدم مامان باباشون میگیرن

پدر شوهرم اینا یکیشونه.اونقد به شوهرم بها میدن و براش خرج میکنن و کمکش میکنن ک من معذبم و همش رو شوهرم فشار میارم ک خودت ی کاری جور کن ک دیگه از بابات اینا خرجی نگیری

اما اونا بازم حمایت میکنن

پدر شوهرم 9تا بچه داره و از همشونم حمایت مالی میکنه

بعضی از بچه هاش نوه هم دارن تازه

میدونی گاهی انقد حرصم میگیره دلم میخواد برم ی عالمه مانتو یا هرچی بگیرم ک بفهمن نیاز ندارم بلکه دوست ...

ببین چند تا مسئله هست.اول اینکه شاید پدرو مادرت اونموقع دستشون خالی بوده ولی الان دستو بالشون بازتره منم مشکل تو رو دارم ولی برعکسش.زمانی که خواهر من ازدواج کرد خیلی براش بریزو بپاش کردن بعد از ازدواجم پدرم خیلی ساپورتشون کرد ولی الان من ازدواج کنم از اون خبرا نیست چون واقعا اوضاع مالیمون عوض شده خب ابنم از شانس خود منه دیگه چیکارش کنم

دوما اینکه الان زمونه عوض شده  جو اجتماع تغییر کرد و به سمت تجملات رفته 

سوم اینکه اگه خواهرت بچه آخره تا حدودی طبیعیه چون پدرو مادر وقتی بچه اول یا اولیارو رد میکنن دیگه واسه نفر آخر راحت تر خرج میکنن

با تمام اینا شاید خواهرتم بره سر زندگیش دیگه اینقد بهش رسیدگی نکنن